Maajoukkueet

Maailmanmestarit saapuvat Suomeen – fanitapaaminen Helsingissä maanantaina

12.12.
2016
5 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Tuoreet salibandyn maailmanmestarit saapuvat tänään Suomeen. Aikataulun mukainen lento (AY122) Riiasta saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle klo 15.35 (Tuloaula 2). Lentokentältä maajoukkue jatkaa bussikuljetuksella Helsingin keskustaan Sanomatalolle (Töölönlahdenkatu 2). Kaikille avoin tapaamistilaisuus Mediatorilla alkaa noin klo 17.

ISTV seuraa suorana Suomen kultajoukkueen saapumisen lentokentälle, välittää tunnelmat joukkueen siirtyessä bussikuljetuksella Sanomatalolle ja varsinaisen fanitapaamisen. Lähetys on ilmainen.

Ilta-Sanomien uutinen aiheesta löytyy täältä.

Myös Salibandyliigan Facebook-sivuilla seurataan livelähetyksessä maajoukkueen saapumista lentoasemalle.

Kaikki kiinnostuneet ovat runsaslukuisesti ja lämpimästi tervetulleita tapaamaan Suomen kultajoukkuetta. Muistutamme, että Mediatorilla yleisötilaa on rajoitetusti.

Kultamitalistien iltatilaisuus on luvassa ravintola Baarikärpäsessä Rautatientorin vieressä (Mikonkatu 15, 00100 Helsinki). Ravintola aukeaa klo 21 ja joukkue saapuu sinne illan kuluessa. Tämän tilaisuuden alaikäraja on 18 vuotta.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
12/12/2016
Mukava olla kotona lämpimässä! Ei voisi juttu vähempää kiinnostaa muutenkaan!!!!
Turkulainen
12/12/2016
Ei muakaan huvita enää mikään. Ketä kiinnostaa jotkin maailmanmestarit, kun ei niiden edes pitänyt voittaa. Älkää enää kirjoittako yhtään juttua mistään.
Oriental
12/12/2016
Aika vaivaannuttavaa katsoa istv:stä kotiinpaluu juhlaa, paikalla ei juuri ketään muuta kuin mestari joukkue ja esiintyjät. Eikö me arvosteta lajia.
Ressu
12/12/2016
Maailmanmestarit olisvat ansainneet arvokkaamman kotiinpaluun.
Nuori laji ja kokemattomat markkinoinnin tekijät kai syynä. Resurssit myös pienemmät kun liitto näköjään uusii organisaatiota.
Silti näyttää erikoiselta kun aikaisemmista mm-voitoista ei ole opittu mitään.
Tulee siis kolmas maailmanmestaruus jota ei osata hyödyntää? Toivottavasti olen väärässä.
Noloa
12/12/2016
Mediatorilla vai mikä lie paikka olikin, niin kyllä oli vaivaantunut meno. Kourallinen yleisöä ja pelaajat. Ei oikein pelaajatkaan syttyneet esiintyjien kanssa pomppimaan. Toivottavasti liitto osaisi nyt hyödyntään mestaruuden.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.