Liigat

Maalipörssin kärkinimi jälleen KrP:n voiton takuumiehenä – hattutemppu SalBan verkkoon

20.12.
2016
10 Kommenttia
2
Liigat
Marraskuun parhaaksi liigapelaajaksi valittu Henri Johansson jatkoi kovaa tehovirettään tiistaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Marraskuun parhaaksi liigapelaajaksi valittu Henri Johansson jatkoi kovaa tehovirettään tiistaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Rauman SalBa jäi Nokian KrP:n jalkoihin miesten Salibandyliiga-ottelussa. Raumalainen vierasjoukkue härnäsi nokialaisia pariin otteeseen, mutta loppunumerot merkittiin KrP:n hyväksi 8–4. Henri Johansson kasvatti liigan maalipörssin johtoaan tiistaina.

Normaalista poiketen ottelu pelattiin Sastamalan VexVe Areenalla. Isäntäjoukkueensa ollut KrP oli vielä avauserässä pienissä vaikeuksissa SalBan kanssa ja toiseen erään lähdettii vieraiden 0–1-johdosta.

Toisella 20-minuuttisella KrP sai maalihanat auki ja nousi tasoihin. Salibandyliigan maalipörssiä johtava Henri Johansson aloitti näätien maalinteon heti erän alussa.

Ratkaisua haettiin kolmannessa erässä, ja heti sen alussa KrP näytti ratkaisevan pelin. Johansson vei joukkueensa jo 5–2-johtoon hieman ennen erän puoliväliä.

SalBa kuitenkin nousi vielä taistelemaan pisteistä heti aikalisän jälkeen ja kavensi tilanteen 5–4:ään nopeasti. Johansson pääsi kuitenkin viimeistelemään hattutempun raumalaisten verkkoon ja katkaisi samalla vieraiden kirivaihteen. Lopussa vielä Morics Krumins ja Antti Naskali kaunistelivat KrP:n loppunumeroita.

Johanssonilla on tiistai-illan jälkeen kasassa jo 26 maalia tämän kauden Salibandyliigassa. Lisäksi hän johtaa myös liigan pistepörssiä tehoin 26+11=37. Johanssonin tutkapari Joni Henttonen saalisti tehopisteet 1+2 ja kakkosketjussa hyökännyt Tommi Merto teki esityön kolmeen KrP-maaliin.

Nokian KrP nousi voiton myötä Salibandyliigan kolmannelle sijalle. SalBa jatkaa 10:ntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Krp faneille
20/12/2016
Krpn fani joukolle peukut. Oli taas tunnelmaa pelissä heidän ansiosta
Joulutauko
20/12/2016
Sarja puolessa välissä noin karkeasti ottaen ja KrP kolmantena. Mallikasta tekemistä. KrP:ltä.
SisuT
20/12/2016
Onko niitä maaleja nyt tehtynä sitten 23 vai 26?
Anssi Karjalainen
20/12/2016
Kiitos huomiosta. Nyt on oikea pistelukema päivitetty juttuun.
Hyvä jönssi
20/12/2016
Johansson on nyt kahden pisteen päässä kaikkien aikojen pistepössissä ykkösenä olevaa kohosta. Kohosella tosin noin 100 peliä enemmän
Arto Kilponen
21/12/2016
Pakko nostaa hattua Nokialle, todella suuri positiivinen yllätys tälle kaudelle. Kevään ohjelma tulee olemaan paha, oliko viisi kotipeliä jäljellä ja niistä kolme top-6 joukkueita vastaan?
JS
21/12/2016
Nokian KrP - Eräviikingit
ma 16.01. 18:30 Rahola Areena
Nokian KrP - Steelers
to 26.01. 18:30 Rahola Areena
Nokian Krp - Happee
ma 13.02. 18:30 Rahola Areena
Nokian KrP - M-Team
ma 27.02. 18:30 Rahola Areena
Nokian KrP - OLS
la 4.03. 17:00 Rahola Areena
Junnu#8
21/12/2016
Taitaa EräViikingit, Happee olla liian kovia. OLS voi myös ottaa Nokialta pisteet. Nokialla Pohjonen hyvä maalivahti. Mestari on Olsilla myös hyvä maalivahti. Eikä huono ole Hannu Koivistokaan. Mielenkiintoiset pelit tulossa...
R28
21/12/2016
Taiaitapi KVee palauttaa näädät maanpinnalle kohtapuolin.
Ercs
22/12/2016
Pelissä oli myös paha tilanne kulmassa kun Salpan puolustaja lensi kontakti tilanteessa ulos kaukalosta ja olkapää meni sijoiltaan. Huhujen mukaan olkapään sai paikalleen NKrp:n fysiikka valmentaj, jolle isot peukut.

Henkka on liekeissä, kun on kunnossa moneen vuoteen, sen näkee kaikesta. Maalipaikkoja oli enempäänkin ja kavereille tehtiin paikkoja koko kentällisen mitalta. Laajutta riittää nyt niin paljon, että pelipaikoista on kisaa, eikä rosteriin enää "kävellä".

Seuraavan vieraissa KooVee ja paikalla ollaan jos henhissä ollaan.

Muuten: Happee voitettu jo kertaalleen tällä kaudella, miksei toistamiseen ?

Faniryhmälle iso käsi tunnelman tekemisestä, Vexve areenan isoimmat tuuletukset ja kannustukset kuultiin kuitenkin 1 erä tauola kun junnu joukkueet ottivat mittaa toisistaan ja Ropo teki maalin :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.