Divarit

Miesten Salibandyliiga palaa MM-tauolta – katso viikonlopun salibandykalenteri

16.12.
2016
3 Kommenttia
0
Divarit
Tuulettaako tämä tuore MM-kultamitalisti viikonloppuna miesten Salibandyliigassa? Kuva: Juhani Järvenpää.

Tuulettaako tämä tuore MM-kultamitalisti viikonloppuna miesten Salibandyliigassa? Kuva: Juhani Järvenpää.

Suomen salibandyn pääsarjoissa pelataan taas vilkkaasti, sillä pelejä on viikonvaihteen aikana kaikkiaan 15 kappaletta ja sen lisäksi miesten ja naisten Suomen Cupia mitellään kumpaakin kahden ottelun verran.

Perjantaina Mustasaaressa, Botniahallilla Divarin seitsemäs ja kahdeksas kohtaavat toisensa, kun paikallispelissä yhteen iskevät SB Vaasa ja Nurmon Jymy. Jymy on siis tällä hetkellä taulukossa edellä, joskin pelin enemmän pelanneena.

Lauantaina on mahdollista nähdä MM-kultamitalisteja Tampereella, sillä EräViikingit matkaa Kooveen vieraaksi. Nähtäväksi jää, onko EräViikinkien tuoreilla maailmanmestareilla vaikea paluu arkeen, vai onko kulta kaulassa tuonut vain lisävirtaa tekemiseen. Entä intoutuuko voitolla MM-tauolle lähtenyt Koovee jatkamaan voitokkaalla tiellä?

Lauantaina pelataan mielenkiintoinen kohtaaminen myös Kokkolassa, jossa paikallinen kakkosdivarijoukkue kohtaa lajilegenda Mikael Järven ja kumppanit, kun Nibacos ja LASB iskevät yhteen miesten Suomen Cupin puolivälieräkamppailussa.

Sunnuntain mielenkiintoisinta antia lienee SPV:n ja Steelersin kohtaaminen toistamiseen viikonlopun aikana. Lauantaina joukkueet lyövät yhteen Elenia Areenalla Salibandyliiga-kamppailun muodossa ja sunnuntaina puolestaan on vuorossa Suomen Cupin puolivälieräkamppailu Seinäjoen uhreilutalolla. Tärkeä back-to-back -viikonloppu kummallekin, jossa riittää monenlaista panosta.

Viikonlopun päätöspäivänä pelataan myös naisten Suomen Cupia, jossa ratkaisupelit ovat miehiä pidemmällä. Naisten välieräkamppailuissa oululainen Salibandyseura Rankat Ankat emännöi SB-Prota ja Classic puolestaan Turun Palloseuraa. Panoksena ei siis enempää, eikä vähempää kuin paikka Suomen Cupin finaalissa.

Perjantai 16.12.

Miesten Divari
18:30 Karhut-Josba Porin Urheilutalo
18:30 SB Vaasa-Nurmon Jymy Botniahalli

Lauantai 17.12.

Miesten Salibandyliiga
17:00 Steelers-SPV Elenia Areena Fanseat
18:00 Koovee-EräViikingit Tesoman Palloiluhalli ISTV

18:30 Indians-OLS Otahalli

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-O2-Jyväskylä Tesoman Palloiluhalli
15:45 M-Team-TPS Ruskeasuon AC
17:00 NST-PSS Lappeenrannan UT

Miesten Divari
16:00 Nurmon Jymy-SB Welhot Nurmon LH
17:00 LeBa SB-Blue Fox Kontiolahden LH
18:00 ÅIF-Josba Sipoon Areena
18:00 LNM-FBC Turku Limingan LH

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:
17:00 Nibacos-LASB

Sunnuntai 18.12.

Miesten Divari
18:00 SB Welhot-NST Kuopiohalli

Miesten Salibandyliiga
16:00 EräViikingit-Oilers Energia Areena Fanseat

18:00 M-Team-OLS Ruskeasuon AC

Miesten Suomen Cupin puolivälierät
18:30 SPV-Steelers Seinäjoen UT

Naisten Suomen Cupin välierät
15:30 SSRA-SB-Pro Kastellin monitoimitalo
18:00 Classic-TPS Tampere Areena

Ottelut joista on tarjolla livelähetys on lihavoitu.

Tulosvetovihje:

Onko Kooveesta EräViikinkien haastajaksi?

Alkukaudella pahasti sukeltanut Koovee isännöi lauantai-iltana Tesoman hallissa EräViikinkejä, jonka riveistä löytyy neljä maailmanmestaria. Ainakin Tommi Arolla ja Jani Kukkolalla on ollut vaivoja, joten se, ketä nähdään kaukalossa, on toinen kysymys. EräViikinkien pitäisi hakea rutiinilla pinnat, mutta tauon jälkeen voi olla tahmeampaa.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Koovee 3,4,5-EräViikingit 6,7,8
Peliaika ja -paikka: La 17.12. klo 18, Tesoman palloiluhalli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jamo
17/12/2016
Eikö EräViikingeiltä löydy viisi maailmanmestaria eikä neljä, niinkuin jutussa mainitaan? Kukkola, Aro, Kailiala, Tiitu ja Moilanen.
S7
17/12/2016
Viisihän niitä on
Niinpä
17/12/2016
Kylä kotomaan liiga on parempi kuin jahdata viikko kisoja jonka loppuottelun tietää jo ennen kisoja. Australian yms. pelien näyttö olisi paljon mukavampaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.