Liigat

MM-kultahuuma näkyi myös Pääkallo.fi:ssä – sivusto takoi uuden kävijäennätyksen

16.12.
2016
5 Kommenttia
14
Liigat
Kuvat: Pääkallo.fi & Mika Hilska

Kuvat: Pääkallo.fi & Mika Hilska

Salibandysivusto Pääkallo.fi teki viikolla 49 (5.–11.12.2016) uuden kävijäennätyksensä.

Kovia kävijälukuja avitti luonnollisesti viime sunnuntaina dramaattisesti ratkennut Suomen MM-kulta. Suomi nappasi historiansa kolmannen miesten maailmanmestaruutensa kaatamalla Ruotsin rankkarikisassa.

Pääkallo.fi operoi läpi kisat paikan päältä Riiasta useamman toimittajan tiimillä. Kymmenen MM-kisäpäivän aikana Pääkallo.fi takoi kasaan yli 100 artikkelia – ja kultahuuman myötä juttuja on lyöty iso määrä lisää julki.

Viikolla 49 Pääkallo.fi:ssä vieraili kaikkiaan 59 522 eri kävijää. Yhteensä kävijöitä oli 137 954. Sivulatauksia kertyi reilut 270 000. Facebookissa Pääkallo.fi tavoitti viikolla 49 reippaasti yli 400 000 ihmistä.

– Koko kisat ansiokkaasti vääntänyt nelihenkinen porukka hoiti tonttinsa ammattitaitoisesti alusta loppuun. Loppuviikon vahvistukset Riga Arenalle toivat vielä oivan lisämausteen. Lopulta ennätys eri kävijöiden osalta tuli niukasti. Vertailukohtina oli kovat kävijämäärät muun muassa edellisistä miesten MM-kisoista sekä kevään Superfinaali-viikosta, Pääkallo.fi:n kakkospäätoimittaja Joel Siltanen kommentoi.

Lue myös:
Kaikki MM-finaalista – katso tästä Pääkallo.fi:n jättimäinen lukupaketti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Minäpahoitinmieleni
16/12/2016
Onneksi olkoon
Reikäpää
16/12/2016
Pääkallo on ihan ehdoton kuningas säbäpiireissä. Suuri kunnioitus tekijöille.
ÄMKOO
17/12/2016
Pääkallo on ylivoimaisesti paras alallaan!
Lukija
17/12/2016
Iso kiitos pääkallon toimittajille!
MM-kisojen ennakot, raportit ja analyysit on ollut meille lukijoilla antoisaa luettavavaa.
Muut mediat ovat myös saaneet apua juttuihinsa seuraamalla pääkalloa.

Maailmanmestaruuden ansiosta salibandy saa lisää näkyvyyttä ja pääkallokin uusia seuraajia. Nyt vaan bensaa liekkeihin ja salibandyliigan seuraamiseen uusia välineitä rohkeasti käyttöön.
Videoita on jo nähty mutta voisiko näitä myös saadaa ottelu-ennakointiin, ainakin suurempiin liigapeleihin?
Salbafan
17/12/2016
Hyvää duunia jätkät! Olen samaa mieltä, että mielellään katsoisin enemmän teidän tekemiä videoita. Youtube haltuun vaan äijät! Teette tärkeetä duunia meidän pienen lajin eteen, joka kasvaa pikkuhiljaa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.