Divarit

Pohjanmaan paikallisvääntö päättyi nousijoiden juhliin – katso perjantain salibandytulokset

16.12.
2016
3 Kommenttia
1
Divarit
Sinipaitainen Nurmon Jymy sai perjantaina revanssin SB Vaasasta. Arkistokuva: Ari Honkonen

Sinipaitainen Nurmon Jymy sai perjantaina revanssin SB Vaasasta. Arkistokuva: Ari Honkonen

Salibandyn pääsarjojen viikonloppu käynnistyi perjantaina kahdella miesten Divari-ottelulla. Vaasassa pelattiin Pohjanmaan paikallisottelu, jossa SB Vaasa isännöi Nurmon Jymyä. Vierasjoukkue nappasi kaksi pistetttä mukaansa 8–9-jatkoaikavoitolla.

SB Vaasa vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen syksyllä. Perjantain kamppailun toisessa erässä jo näytti, ettei Jymy saa kalavelkoja maksetuksi, kun Olli Puputti vei oranssipaitaisen kotijoukkueen 7–4-johtoon.

Isäntien johto säilyi Jymyn noususta huolimatta aivan kolmannen erän viimeisille sekunneille asti. Täksi kaudeksi Divariin nousseet vierailijat osoittivat kuitenkin venymiskykyä, kun Arttu Hautabacka tasoitti ottelun 8–8:aan ajassa 59.40 ja siirsi ratkaisun jatkoajalle.

Jymyn sankariksi nousi reilun kahden minuutin tahkoamisen jälkeen Jose Kivipelto, joka latasi pallon vaasalaisten maaliin.

Hautabacka (3+0), Petri Pollarinen (2+1) ja Sami Hillu (0+3) iskivät Jymy-paidassa kolme tehopistettä. Vaasalaisten tehokkain oli Kevin Nylund tehoilla 1+2.

Miesten Divari:
SB Vaasa–NJ 8–9 ja. Ottelutilastot
Karhut–Josba 5–5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Niittari
16/12/2016
Jymylläkin alkanut peli kulkemaan, kun Prinssi tiputettu kokoonpanosta.
Artsi
16/12/2016
Huono kommentti. Jari poissa ihan sairauden vuoksi. Se on vastustajan onni.
eetu kukkasela
17/12/2016
Tuen artsia

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.