Ruotsalainen MM-epäonnistuja katkerana: ”En puhunut Vaaran kanssa koko turnauksen aikana”

Henrik Stenberg (nro. 12) laukoi kovia syytöksiä ruotsalaisvalmennuksen suuntaan. Kuva: IFF

Henrik Stenberg (nro. 12) laukoi kovia syytöksiä ruotsalaisvalmennuksen suuntaan. Kuva: IFF
Henrik Stenberg (nro. 12) laukoi kovia syytöksiä ruotsalaisvalmennuksen suuntaan. Kuva: IFF

Uppsalalaisen UNT.se:n haastattelussa rangaistuslaukauksessaan epäonnistunut Henrik Stenberg oli erittäin pettynyt MM-finaalin jälkeen. Stenberg myös laukoi kovilla Ruotsin valmennusta kohtaan.

Alexander Ruddin loukkaannuttua joukkueeseen valittu Stenberg purki pettymystään kovin sanoin.

– Hopea ei ole minkään arvoinen missään lajissa. Se tarkoittaa, että olet epäonnistunut. En edes tiedä missä mitalini on. On mukava päästä pelaamaan taas lauantaina Superliigassa Dalenia vastaan ja purkaa pettymystä kentällä.

Stenberg kritisoi myös Ruotsin valmennusta ja on sitä mieltä, että olisi kuulunut kahteen aloittavaan kärkikentälliseen:

– Sekä valmennus ja pelaajat alisuorittivat finaalissa. En puhunut Vaaran kanssa koko turnauksen aikana ja näin se on aina mennyt meidän välillämme.

UNT.se: Stenberg: Det är ett misslyckande

5 comments

  1. Ruotsalaiset, jotka ovat tottuneet diskuteeraamaan asiassa kuin asiassa, osaavat joskus yllättää. Stenbergin kommentti kertoo joko Valmentajan kyvyttömyydestä olla luuseri tai sitten jostain sanojasta itsestään?

  2. Hyviä juttuja, mutta! Eikö näitä pikkuruisia artikkeleita voisi laittaa yhteen hieman isompaan? Näissä Jonnen teksteissä ei nyt vaan ole sisältöä tarpeeksi. Kerätäänkö kenties klikkauksia vai mitä?

    Muuten hyvää ja kiinnostavaa settiä kisoista!

  3. Hyvin Jonne vetää! Mikäs tässä on lukiessa, kun on purettu vähän osiin ja otsikon perusteella alkaa juttu kiinnostaa. Isompaan juttuun tämäkin yksityiskohta helposti hukkuisi.

  4. Eiköhän se koutsi ole tässä mokannut eniten. Vaikka onkin noita kultamitaleja voittanut ylivoimaisilla joukkueilla niin nyt kyllä alisuoritti alusta asti. Tän pelaajan puheet ja ne itkemiset turnauksen ajankohdasta yms kertoo jo paljon mihin on taas keskitytty. Luuli varmaan että voitto tulee noin vaan kun on niin ylivoimainen porukka että voi keskittyä diivailuun. Hohhoijaa.