Divarit

Salibandyliiton viestintäpäällikkö Juhani Henriksson ei jatka tehtävässään

05.12.
2016
15 Kommenttia
0
Divarit
Juhani Henriksson siirtyy uusien haasteiden pariin vuodenvaihteen jälkeen. Kuva: Mika Hilska

Juhani Henriksson siirtyy uusien haasteiden pariin vuodenvaihteen jälkeen. Kuva: Mika Hilska

Salibandyliiton viestinnästä vajaat neljä vuotta vastannut viestintäpäällikkö Juhani Henriksson siirtyy uusien haasteiden pariin vuodenvaihteen jälkeen. Hänet nähdään tulevaisuudessa tiiviimmin televisiotuotantojen maailmassa.

Käynnissä olevien miesten MM-kisojen ajan viestintäpäällikön työtehtävät jatkuvat normaaliin tapaan.

Salibandyn medianäkyvyyttä, viestinnän digitalisointia ja sosiaalisen median pelikenttää työssään kehittänyt Henriksson siirtää soihdun seuraajilleen positiivisin ajatuksin.

– Upeita ihmisiä, joukkueita, seuroja ja tarinoita. Salibandy on tarjonnut hyvän pelikentän kehittää ja kehittyä. Viestinnän maailmassa ennakkoluulottomuus ja rohkeus tehdä omia, erilaisia ratkaisuja on tärkeässä roolissa. Toivon, että tulevaisuus loistaa kirkkaana tälle hienolle urheilulajille ja hyville ihmisille sen parissa. Iso käsi ja kiitos ystäville ja työtovereille näistä vuosista, summaa Henriksson aikansa liiton palveluksessa, Henrikkson kertoi Salibandyliiton tiedotteessa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Seuraaja
05/12/2016
Nyt kyllä oikea päätös lähteä. Ei mielestäni tuonut mitään Salibandyyn mukana olon aikana. Odotukset oli suuret, mutta pettymys kuitenkin koko lajille. Olisiko saanut potkut?
rakkikoira
05/12/2016
Itselle mahdollisuus päästä näkemään pelejä kohtuullista korvausta vastaan viimeisen parin kauden aikana oli hyvä asia. Mitkä Seuraajan tärkein seuraavalle varmasti haastavan pestin ottavalle henkilölle olisi, kun nyt kaikki meni pieleen?
toimija
05/12/2016
Nyt on kyllä nimimerkki Seuraaja kujalla. Oon ollut 90-luvulta saakka mukana ja nyt Henrikssonin aikana päästiin tilanteeseen, missä jokainen liigamatsi on katsottavissa ja preesens lauantaisin Ylen valtakunnallisilla kanavilla vakiintui. Salibandyliitosta ja liigasta tuli huomattavasti aiempaa läpinäkyvämpi kaksisuuntainen some-viestijä. Asenne sisäiseen viestintäänkin muuttui valtavasti.
Iso käsi Henrikssonille siitä, että salibandy tuotiin kaksituhatkymmenluvulle. Nyt vaan uusi seppä viemään juttua vielä next levelille.
Masa
05/12/2016
Toimija: erittäin hyvin sanottu siellä takana...
Niin tai näin
05/12/2016
Joutui eroamaan kun päästi Kotilaisen yksin kameran eteen?
Kriitikko
05/12/2016
Hämmentävä uutinen!
Henriksson ja Lehtonen ovat molemmat olleet piristäviä poikkeuksia suomalaisessa urheilukentässä.
Salibandy on kasvattanut suosiotaan harrastajamäärässä ja näkyvyydessä nuorena lajina jota monet perinteiset lajiliitot ovat kadehtineet ja varmasti varsinkin Lehtosen ansiosta.
Miksi nämä irtisanomiset on tehty kesken kauden? Jos organisaation uudistus olisi tehty hallitusti ja harkiten niin muutos olisi pantu käytäntöön rauhassa kesällä.

Muutos voi hyvinkin olla positiivinen jos saadaan oikeat osaajat paikkaamaan ja eikä mennä perinteiseen järjestömalliin joka olisi monta askelta taaksepäin.
Heikki
05/12/2016
Taitaa se totuus Lehtosen arvosta olla kuitenkin jotain muuta. Ehkä nyt on toimitusjohtaja joka kommunikoi ja hoitaa sosiaaliset kontaktit niinkuin kuuluu. Sulkeutuneiden itsevaltiaiden aika on mennyt.
Osku
05/12/2016
"Miksi nämä irtisanomiset on tehty kesken kauden?" Hyvä kysymys! Ilmeisesti hallituksen ja JP:n välillä on ollut niin suuri luottamuspula, että tähän on päädytty. Se että IS kertoo Lehtosen olleen se lajin "uudistaja", ei vielä kerro tilanteesta mitään. Mitä uudistuksia JP oli ajamassa läpi? Tästä olisi hyvä saada lisää tietoa. Omasta mielestäni liiga ei ole mitenkään kehittynyt eteenpäin viimeisen 5 vuoden aikana. Superfinaali on ehkä ainoa merkittävä uudistus ajatellen liigaa, ja sekin mielestäni väärään suuntaan.

Henrikssonistakaan en osaa sanoa mitään muuta kuin sen, että hyvin on pojalla näyttänyt riittävän aikaa tehdä noita Arktisen veden juttuja, jms., vaikka pitäisi olla täysipäiväisesti liitolla töissä. Se että saa ilmaiseksi jaettua lajin näyttöoikeuksia sinne sun tänne, ei vielä tee kenestäkään "rautaista" ammattilaista. Itseasiassa Henrikssonin aikana liiton viestintä on vain huonontunut. Lehtikin lopetettiin ja suurin osa päivittäisestä viestinnästä näytti jäävän Hilskan vastuulle. Siis sille, joka ei saanut täysipäiväistä palkkaa liitolta.

Aika kovaa paskamyrskyä odotellen, jätän tämän aiheen nyt tähän.
HM
05/12/2016
"Omasta mielestäni liiga ei ole mitenkään kehittynyt eteenpäin viimeisen 5 vuoden aikana."

Mites se fakta, että nykyään voit halutessasi nähdä lähes jokaisen Salibandyliigapelin netistä ja vielä muihin palloilulajeihin verrattuna hyvää näkyvyyttä Ylellä prime timessa? Mielestäni ihan ok kehitystä. Eikun hetkinen Osku olikin vain trolli, joka on jämähtänyt printtilehden aikakaudelle, noh antaa olla sitten...
Lehti takaisin
05/12/2016
Printtilehti ei ole jämähtämistä, vaan laadukkaille makasiinijutuille on tilausta edelleen vielä "kaksituhatkymmenluvullakin"..
Osku
05/12/2016
Hyvä näkyvyys Ylellä prime timessa? Älä nyt viittii! Yle näyttää jotkut pelit armosta ilmaiseksi. Loput on maksullisilla yrityksillä. Totta kai ne näyttää ne pelit, kun ei tarvitse maksaa. Onko liitto koskaan ilmoittanut mitä tuloja sillä on noista esityssopimuksista?
Tai onko liitto koskaan ilmoittanut yhtään mitään omasta toiminnastaan?

No jos voisin olla edes hyvä trolli, niin sekin olisi jo eteenpäin. :)
Näin ja niin
05/12/2016
"NIIN TAI NÄIN":lle; oletko jostain Kouvolasta kotoisin vai mitä ihmettä? Valoja päälle. Kuinka voikaan olla pikkusieluista porukkaa
S7
06/12/2016
Onhan se totta, että niilot näkee nyt pelejä hyvin, netistä maksamalla ja veikkaustilin omistamalla, jokunen telkkarista ja yle areenasta. Mutta miten muut kuin niilot? Kuinka paljon he ovat enemmän tietoisia lajista? Super finaalia ehkä joku muukin seuraa.
Tietäjä
14/12/2016
Miten salibandyn näkyvyys Ylellä liittyy Henriksonin tai Lehtosen aikaansaannoksiin? Ei millään tavoin. Yle teki kyllä oman linjavetonsa marginaalilajien näkyvyyden lisäämiseksi oma-aloitteisesti. Päätös näyttää säbää Ylellä ei liity millään tavoin SSBL:n tai Oy:n herrojen lobbauskykyihin. Jos avaatte joskus telkkarin ylen viikonlopun urheilulähetysten aikana, niin huomaatte että lähes kaikki marginaalilajit on edustetuina ja ihan Ylen itsensä päätöksellä.
Uusi duuni
20/12/2016
"Huomenta Suomen aamutiimi vahvistuu kolmella uudella juontajalla, kun mukaan remmiin hyppäävät Joanna Kuvaja, Ivan Puopolo ja Juhani Henriksson." -IL

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.