Maajoukkueet

Salibandyn MM-kisoissa jalkapallotulos – 42-vuotias maalivahti piti nollapelin 1-0 -voitossa

09.12.
2016
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

USA ja Kanada kohtasivat perjantaina miesten Salibandyn MM-kisojen sijoitusottelussa Latvian Riiassa. Sijoista 11-12 pelatussa ottelussa oli panoksena paikka ensi kesän World Games -tapahtumassa. USA voitti trillerin lopulta maalein 1-0 (0-0,0-0,1-0).

Ottelun voittomaali näki päivänvalonsa ajassa 50.11, kun Alexander Mcvey osui Kanadan tolppien väliin. USA:n 42-vuotias Terence Frank torjui 20 laukausta nollapelinsä pitimiksi.

Voitto tarkoittaa sitä, että USA pelaa ensi kesänä Puolan Wroclawissa pelattavassa World Games -turnauksessa, sillä maa oli MM-kisojen parhaiten sijoittunut ei-eurooppalainen maa. Myös isäntämaana toimiva Puola sekä Tshekki nähdään varmuudella turnauksessa. World Gamesiin osallistuu kaikkiaan kuusi maata.

MM-kisojen mitalikolmikko lunastaa paikkansa monilajitapahtumassa, ja yhden paikan saa vielä parhaiten sijoittunut Puolan naapurimaa. Tshekki on Puolan ainoa naapurimaa, joka nähdään MM-kisojen välierissä, joten sen paikka on varmistunut. Jos Tshekki on mitaleilla MM-kisoissa, niin Saksa osallistuu turnaukseen.

Perjantaina pelattiin myös sijoista 15-16. Australia voitti Singaporen maalein 9-3, joten myös kaksi viimeist sijaa ovat selvillä.

Ottelutilastot

Lue myös:

Salibandyn MM-kisoissa uudenlainen panos – mahdollisuus päästä World Games -tapahtumaan

Suomalais-amerikkalainen puolustaja dramaattisen tappion jälkeen: ”Tähän peliin piti antaa kaikkensa”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.