Maajoukkueet

Suomessa pelaava virolaiskolossi 10–3-tappiosta: ”Huikea suoritus”

05.12.
2016
2 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Rando Kramm (sininen #52) on pelannut Suomessa jo pitkään Divaria. Kuva: IFF.

Rando Kramm (sininen #52) on pelannut Suomessa jo pitkään Divaria. Kuva: IFF.

Suomi kaatoi tänään A-lohkon viimeisessä ottelussaan Viron lukemin 10-3 salibandyn MM-kisoissa. Viroa edustanut Suomen Divarin ÅIF:ssa pelaava Rando Kramm oli kaikesta huolimatta hymy herkässä pelin jälkeen.

– Huikea suoritus. Taistelimme ihan loppuun asti. Suomi oli hyvä ja heitä vastaan ei ollut helppo pelata, Kramm totesi Pääkallo.fi:lle iloisena.

Suomea vastaan pelaaminen on Krammille aina erityistä.

– On se erilaista pelata kuin muita vastaan, koska olen asunut niin pitkään Suomessa ja kaverit seuraavat näitä pelejä. Se antaa vähän lisäpotkuakin. Lisäksi Suomi on huippumaa, joten näissä peleissä saa kokeilla rajojaan, kolossipuolustaja tuumi Riga Arenan pressikäytävällä.

Ottelu oli kummallekin joukkueelle kolmas kolmeen päivään. Jaloissa ei kuitenkaan pahemmin painanut.

– Yllättävän vähän kyllä hapotti. Oletin paljon pahempaa. Divarikin on kova sarja ja siellä on monesti kaksi peliä viikonlopussa, joten sinänsä tämä ei mitään uutta ole, Kramm kertoi.

Suomen toiseksi korkeimman tason peleistä hyppy MM-karkeloihin on silti melkoinen. Krammin mukaan ero pelitemmossa riippuu kuitenkin pelistä.

– Tänään tasoero oli selvä, joten näissä peleissä se ero vauhdissa näkyy selkeimmin. MM-tasolla pienistäkin virheistä rankaistaan kovalla prosentilla, mutta niin kyllä Divarissakin, Kramm pohti.

Kansainväliset pelit antavat aina lisää puhtia myös sarjakaudelle.

– Näiden pelien jälkeen ei ole helppo palata sarjapeleihin, koska pelitahti vie kaikki mehut. Täältä tarttuu kuitenkin Divariinkin aina halu näyttää.

Viro on tähän mennessä kisoissa hävinnyt Sveitsille ja Suomelle ja pelannut Saksan kanssa tasan. Jatkosta virolaisjätti puhui leppoiseen sävyyn.

– Ensimmäinen ja kolmas peli ovat olleet meiltä hyviä. Saksa-pelistä ei tarvitse puhua. Peli kerrallaan mennään eteenpäin ja katsotaan mihin saakka päästään, Kramm totesi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Minäpahoitinmieleni
06/12/2016
10-3 pataan ja silti innoissaan miten hyvin meni. Loistava asenne! Tästä pitäisi suomenpotkupallonmaajoukkueen ottaa mallia! Myönnetään että ollaan surkeita ja onnellisia siitä että saadaan ylipäätänsä pelata. :D
Äläpahoitamieltäsi
06/12/2016
Se o just näi! Huippuasenne. Piä Krami lippu korkealla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.