Maajoukkueet

Sveitsin vahva toinen erä ei riittänyt – Ruotsi salibandyn MM-finaaliin

10.12.
2016
1 Kommentti
1
Maajoukkueet
Kim Nilsson (kesk.) oli vireessä Sveitsiä vastaan. Kuva: IFF

Kim Nilsson (kesk.) oli vireessä Sveitsiä vastaan. Kuva: IFF

Ruotsi ja Sveitsi kohtasivat lauantaina miesten salibandyn MM-kisojen välierissä Latvian Riiassa. Ruotsi nappasi finaalipaikan voittamalla ottelun maalein 7-2.

Ruotsi aloitti ottelun vahvasti, ja johti 2-0 ensimmäisen erän jälkeen. Sveitsi loi toisessa erässä useita hyviä paikkoja, ja onnistui tasoittamaan ottelun tilanteeksi 2-2. Viimeinen periodi oli kuitenkin sinikeltaisten heiniä maalein 5-0, ja Ruotsi varmisti finaalipaikan historian 11 kerran.

Ruotsalaisten teholinko oli 2+1 tehtaillut Kim Nilsson. Nilssonista tuli samalla Ruotsin kaikkien aikojen tehokkain maajoukkuepelaaja. Rasmus Enström laukoi ottelussa kaksi osumaa, ja vastasi ottelun voittomaalista.

Ruotsin finaalivastus selviää klo 16.30 alkavassa Suomi-Tshekki -välieräpelissä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
10/12/2016
Ruotsi teli samalla mm historiaa pääsemällä 11.kerran peräkkäin mm finaaliin. Aiempi ennätys oli 10 kertaa. Sekin ruotsin tekemänä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.