Maajoukkueet

Veikkauksen listoilla riittää MM-kisoissa pelattavaa – ”Odotamme yli miljoonan euron vaihtoa”

02.12.
2016
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Kuka tekee Saksa-Suomi-ottelun avausmaalin lauantaina? Muun muassa siitä voi lyödä vetoa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta.

Kuka tekee Saksa-Suomi-ottelun avausmaalin lauantaina? Muun muassa siitä voi lyödä vetoa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta.

Lauantaina käynnistyvät MM-kisat näkyvät jälleen luonnollisesti vahvasti myös Veikkauksen kohdelistoilla. Urheilupelien liiketoimintapäällikkö Juha-Matti Mäkilä odottaa yli miljoonan euron pelivaihtoa.

Mäkilän mukaan kulunut syyskausi on salibandyn osalta tyydyttänyt Veikkausta.

– Vaihdot ovat olleet tosi hyviä, ja alkukaudella vaihto on ollut 44 prosenttia parempi kuin vuosi sitten kaikki pelimuodot ja sarjat yhteensä laskettuna. Koko nousu tulee Pitkävedosta ja muut pelimuodot ovat hyvinkin tarkasti viime vuoden tasolla, Mäkilä avaa.

Kohteita on ollut reilusti tarjolla niin Suomen liigoista, Divarista, maaotteluista kuin Ruotsin Superliigastakin. Vaikka tasoitusvetoja ja muita alakohteita on, peruskohde kiinnostaa pelaajia.

– Miesten Salibandyliigasta on enemmän kohteita per ottelu kuin muista sarjoista, mutta koska peruskohteen osuus on lähes 70 % vaihdosta, joten alakohteiden lisääminen ei automaattisesti kasvata kokonaisvaihtoa. Toki niitä on nyt hieman lisätty, Mäkilä kertoo.

Mäkilän mukaan MM-kisoissa riittää pelattavaa useammassakin pelimuodossa.

– Alkusarjan jokainen peli C-ja D-lohkoa myöden on Tulosvedon kohteena, A- ja B-lohkon kaikki ottelut löytyvät Pitkävedosta, tarjolla on paljon Monivetoja esimerkiksi Suomen otteluista sekä kaikki Suomen ottelut ja ratkaisuottelut ovat myös Live-vedossa pelattavana.

Veikkauksella odotetaan pelivaihdon yltävän seitsennumeroiseen summaan.

– Odotamme yli miljoonan euron pelivaihtoa, jossa olisi pieni kasvu edellisiin kisoihin, Mäkilä pohjustaa.

Ruotsi on ennakkosuosikki uusimaan jälleen MM-kulta, ja samoilla linjoilla on henkilökohtaisesti myös Mäkilä.

– Uskon kuitenkin, että myös Suomella on saumansa. Tasoero Sveitsiin ja Tshekkiin on kasvanut, mutta Ruotsi on tietenkin iso suosikki. Meillä Ruotsin kerroin voittamaan on 1,35 ja Suomen 2,90, ja se kuvastaa myös omaa mielipidettäni Suomen mahdollisuuksista, Mäkilä ennakoi.

Tällä hetkellä auki olevat Pitkävedon salibandykohteet löytää täältä.

Kyseinen artikkeli on osa Veikkauksen ja Pääkallo.fi:n markkinointiyhteistyötä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.