Divarit

Video: 16-vuotias kuopiolaisvahti ei suostu häviämään – nyt kaatui LeBa

16.12.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Kuopion SB Welhot nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa. Kuva: Jari Turunen.

Kuopion SB Welhot nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa. Kuva: Jari Turunen.

SB Welhot kaatoi Lehmo Balls -96:n tiistaina 13.12. Kontiolahdella pelatussa ottelussa lukemin 5-3.

Tasaisessa ottelussa myös pelaajat onnistuivat tasaisesti, sillä kahden tehopisteen miehiä olivat LeBalta Petri Väänänen ja Tatu Könönen, sekä Welhoilta Joonas Makkonen, Iiro Lankinen ja Tero Korhonen. Voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman iski Makkonen.

LeBan maalilla Joel Raatikainen venyi pallon tielle mainiosti 32 kertaa, mutta silti sensaatiomaisempi tapaus löytyy Welhot-maalilta. ”Taikureiden” 16-vuotias Kosti Jolkkonen on viime otteluissa näyttänyt huimia otteita, eikä ole viidestä pelaamastaan ottelusta hävinnyt vielä yhtään. Jolkkonen on torjunut lähes 80% torjuntaprosentilla ja päästänyt vain 3,6 maalia per ottelu. LeBaa vastaan Jolkkonen oli pallon tiellä 21 kertaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Joo
16/12/2016
Kosti kisakoneeseen keväällä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.