Divarit

Video: Divarissa hurja nousu ”pelimiesten kympillä” – tasoitus 19 sekuntia ennen loppua

20.12.
2016
2 Kommenttia
3
Divarit
Blue Fox nousi neljän maalin takaa rinnalle Kontiolahdella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Blue Fox nousi neljän maalin takaa rinnalle Kontiolahdella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Salibandyn miesten Divarissa nähtiin mielenkiintoinen kamppailu Kontiolahdella, kun paikallinen LeBa ja Uudenkaarlepyyn Blue Fox väänsivät 6-6 -tasapelin.

Kotijoukkue LeBa oli 46 minuutin kohdalle saakka selvästi parempi ja johti lukemin 6-2. Niin sanotulla pelimiesten kympillä nähtiin kuitenkin ”siniketuilta” hurja nousu. Ajassa 51:05 Jonatan Tynkkynen toi Blue Foxin kolmen maalin päähän ylivoimalla ja Anton Kallvik jatkoi ilman maalivahtia ajassa 56:53.

Maalin päähän Blue Fox tuli vain 44 sekuntia ennen päätössummeria Mikael Nyvallin toimesta ja 6-6 tasoituksen iski Kallvik ajassa 59:41. Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten pisteet jaettiin.

Kallvik oli myös ottelun tehokkain lukemin 3+1. Tero Saaristo antoi kolme maalisyöttöä. LeBan kaikkiin maaleihin merkattiin eri tekijä, mutta Petri Väänänen ja Saku Sikiö keräsivät tehot 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
V ideoija
20/12/2016
Pieni huomio, että Leban kokenut "ykköskenttä2 taisi ottaa viisi kuudesta maalista kontolleen! Koosteen perusteella jos vain arvioisi, niin melkoista sählyä on Kontiolahdella pelattu.
Minäpahoitinmieleni
20/12/2016
Bluefox pärjää aina vain silloin kun saaristo on pelipäällä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.