Maajoukkueet

Video: Jättipettymys – USA:n puolivälieräunelma särkyi viimeisellä sekunnilla

07.12.
2016
0 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Saksa ja USA väänsivät keskiviikkona miesten salibandyn MM-kisojen neljännesvälierissä Latvian Riiassa. Saksa voitti ottelun dramaattisten vaiheiden jälkeen lukemin 6-5.

Ottelu oli alusta asti tiukka vääntö. Saksa johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-1, ja kolmannen erän alussa joukkue oli jo 5-2-johdossa. USA ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kiri tasoihin viimeisessä periodissa, ja lähes loppuun saakka näytti siltä, että edessä on jatkoaika.

Saksalaispakki Ramon Ibold oli kuitenkin toista mieltä lähtiessään tekemään pitkää nousua viimeisillä sekunneilla. Oilersistakin tutun Iboldin ”rystysutaisu” upposi lopulta hiukan yllättäen USA:n verkkoon ajassa 59.59. Saksa eteni täten puolivälieriin, ja kohtaa siellä Ruotsin. USA pelaa kisoissa sijoista 9-12.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.