Maajoukkueet

Video: Katso MM-finaalin kohokohdat ja palkintojenjako – Suomen kapteenilta kaunis ele

13.12.
2016
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus video

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomen ja Ruotsin välinen salibandyn MM-finaali miteltiin sunnuntaina Latvian Riiassa. Ottelun varsinainen peliaika päättyi maalein 3-3, mutta Suomi oli vahvempi rankkarikisassa ja nappasi siitä voiton lukemin 4-2.

Varsinaisella peliajalla Suomen tehomiehiä olivat kahdesti maalannut Peter Kotilainen sekä kaksi maalia syöttänyt Tommi Aro. Kolmannen maalin iski Sami Johansson Nico Salon syötöstä.

Rankkareissa suomalaisten suoritustaso oli huipussaan. Tatu Väänänen, Krister Savonen, Mika Kohonen ja Miko Kailiala onnistuivat omissa suorituksissaan vakuuttavasti, ja pelkästään kisaan maaliin vaihdettu Jarno Ihme nappasi kaksi torjuntaa.

Palkintojenjaossa kapteenina toimiva Väänänen teki hienon eleen antamalla mestaruuspokaalin ensiksi joukkueen nestorille, eli 39-vuotiaalle Mika Kohoselle. Kokonaista rankkarikisaa ei valitettavasti löydy kohokohdista, mutta voit katsoa myös koko ottelun alta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.