Maajoukkueet

Video: Katso toisen MM-kisapäivän kaikki tulokset ja maalit

05.12.
2016
1 Kommentti
1
Maajoukkueet
Thaimaa tuuletti tänään suurinumeroisesta voittoa Singaporesta. Kuva: IFF.

Thaimaa tuuletti tänään suurinumeroisesta voittoa Singaporesta. Kuva: IFF.

Salibandyn MM-kisojen toinen päivä tarjosi tiukkoja kamppailuja A- ja C-lohkon osalta. B- ja D-lohkojen otteluissa lukemat olivat selkeämpiä.

A-lohkon päivän avausmatsissa Saksa ja Viro väänsivät ehkä hieman yllättäen 6-6 -tasapelin. Vielä yllättävämpää oli se, että Saksa johti mittelöä jopa kolmella maalilla. Viron tasoitus tuli vasta reipas minuutti ennen loppua. Saksan tehokkain oli hattutempun iskenyt Julian Nihlen. Viron Patrik Kareliusson iski tehot 2+1.

A-lohkon toisessa ottelussa pelasivat vastakkain Suomi ja Sveitsi. Ottelu oli sinivalkoisille todella hankala kahden viimeisen erän osalta ja numerot kirjattiin 6-4 suomalaisten hyväksi. Suomen Jani Kukkola ja Sveitsin Luca Graf iskivät kumpikin tehot 1+1.

Isäntämaa Latvian uumoiltiin jopa haastavan Tshekkiä voitosta, mutta synkän avauserän myötä tuo haave jäi kaukaiseksi. Tshekki vei ottelun lukemin 9-3. Latvian Artis Raitums huudatti kotiyleisöä olemalla mukana kaikissa isäntien maaleissa lukemin 2+1. Tshekin Tom Ondrusek iski identtiset tehot latvialaissentterin kanssa ja Matej Jendrisak ja Patrik Suchanek nakuttelivat pisteet 1+2. Tunnelma ottelussa oli kaikin puolin kohdillaan ja latvialaisyleisö jaksoi mylviä omiensa tukena numeroista huolimatta.

C-lohkossa nähtiin tiukka kamppailu Puolan ja Slovakian välillä, joka päättyi lopulta Slovakian 6-4 -voittoon. Puolan Mateusz Antoniak teki kaksi maalia ja syötti yhden. Martin Kubovic ampui Slovakialle kaksi osumaa.

Yhdysvallat yllätti voittamalla Kanadan suurinumeroisesti 8-1. Robin Brown toimi voiton takuumiehenä neljällä syötöllään ja maalinsuulla Terence Frenk torjui prosentilla 96%. D-lohkon toisessa kamppailussa Thaimaa luuttusi lattiaa Singaporella numeroin 8-2. Alexander Rinefalk ja Pawat Thaidit paukuttelivat pisteet 3+2 kumpikin.

Alle on listattu kaikki toisen kisapäivän (4.12.) tulokset ja maalikoosteet.

A-lohko:
Saksa–Viro 6–6 Ottelutilastot

Suomi–Sveitsi 6–4 Ottelutilastot

B-lohko:
Latvia–Tshekki 3–9 Ottelutilastot

C-lohko:
Puola–Slovakia 4–6 Ottelutilastot

D-lohko:
Yhdysvallat–Kanada 8–1 Ottelutilastot

Thaimaa–Singapore 8–2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Maalimummo
06/12/2016
Näy ku muutama maali. Missä loput?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.