Liigat

Video: Koovee-hyökkääjän hirmutehot siivittivät tamperelaiset voittoon

20.12.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Elisa Männisto iski hurjat tehot 4+1. Kuva: Esa Takalo.

Elisa Männisto iski hurjat tehot 4+1. Kuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigan ottelussa lauantaina 17.12. Koovee voitti O2-Jyväskylän lukemin 10-4.

Ottelun avauserä oli tasainen, sillä Koovee johti 20 minuutin jälkeen vain maalilla lukemin 4-3. Ottelun avauserässä O2-Jyväskylällä oli myös mahdollisuus osua rankkarista, mutta Marianna Kivisen yritys epäonnistui.

Kahden viimeisen erän aikana Koovee meni menojaan ja etenkin jo avauserässä hattutempun ja koko ottelussa pisteet 4+1 tehtailleen Elisa Männistön ruuti oli kuivaa. Ellinoora Huotari säesti tehoin 2+1. O2-Jyväskylän maalit iskivät kahdesti osuneet Maiju Parttimaa ja Veera-Maria Jalkanen.

Ottelutilastot

Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.