Liigat

Video: Nerokas ratkaisu – liigapelaajan jalkasyöttö johti ylivoimamaaliin

18.12.
2016
1 Kommentti
0
Liigat
Sinipaitainen OLS katkaisi voitottomien otteluiden putkensa Espoossa. Kuva: Joni Winstén

Sinipaitainen OLS katkaisi voitottomien otteluiden putkensa Espoossa. Kuva: Joni Winstén

Oulun Luistinseura aloitti viikonlopun ottelu-urakkansa hakemalla voiton Espoosta Indiansin vieraana. Loppunumerot kirjattiin oululaisille 3–5. Ottelussa nähtiin myös vähän harvinaisempi maalisyöttö.

Avausmaali syntyi toisessa erässä, kun espoolainen kotijoukkue pelasi ylivoimaa. Heikki Iiskola pääsi katkaisemaan OLS-vahti Ville Mestarin avausheiton puolessa kentässä ja potkaisi jalkansa sisäsyrjällä suoraan vastapalloon. Jalkasyöttö osui suoraan Samuli Granlundin lapaan, ja hän rynnisti maalintekoon.

Indians piti maalin johtonsa kolmannen erän alkupuoliskolle asti, jolloin OLS pääsi tasoittamaan pelin ajassa 46.21.

Tasoitusosumasta vastasi Juho Sorri, joka nousi ratkaisevaan asemaan ottelun lopputuloksen kannalta. 1–1-maalin jälkeen Sorri osui vielä kaksi kertaa peräkkäin ja hattutemppuosuma kirjattiin pöytäkirjaan pelikellon näyttäessä aikaa 52.52.

Tatu Kiipeli osui vielä kaksi kertaa Sorrin jälkeen ja OLS johti jo 1–5. Indians sai aikaiseksi vielä kaksi kavennusmaalia viimeisen viisiminuuttisen aikana, mutta kiri ei riittänyt enää pisteille.

Voitto oli OLS:lle ensimmäinen viimeiseen kuuteen otteluun, ja joukkue nousi sarjataulukossa kahden pisteen päähän kahdeksannella sijalla olevasta Indiansista.

Ottelutilastot
Joni Winsténin kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Arleena Lintula
18/12/2016
Olipa huikeita torjuntoja Indians maalivahti Mikko Kirvesniemeltä ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.