Sinipaitainen OLS katkaisi voitottomien otteluiden putkensa Espoossa. Kuva: Joni Winstén

Oulun Luistinseura aloitti viikonlopun ottelu-urakkansa hakemalla voiton Espoosta Indiansin vieraana. Loppunumerot kirjattiin oululaisille 3–5. Ottelussa nähtiin myös vähän harvinaisempi maalisyöttö.

Avausmaali syntyi toisessa erässä, kun espoolainen kotijoukkue pelasi ylivoimaa. Heikki Iiskola pääsi katkaisemaan OLS-vahti Ville Mestarin avausheiton puolessa kentässä ja potkaisi jalkansa sisäsyrjällä suoraan vastapalloon. Jalkasyöttö osui suoraan Samuli Granlundin lapaan, ja hän rynnisti maalintekoon.

Indians piti maalin johtonsa kolmannen erän alkupuoliskolle asti, jolloin OLS pääsi tasoittamaan pelin ajassa 46.21.

Tasoitusosumasta vastasi Juho Sorri, joka nousi ratkaisevaan asemaan ottelun lopputuloksen kannalta. 1–1-maalin jälkeen Sorri osui vielä kaksi kertaa peräkkäin ja hattutemppuosuma kirjattiin pöytäkirjaan pelikellon näyttäessä aikaa 52.52.

Tatu Kiipeli osui vielä kaksi kertaa Sorrin jälkeen ja OLS johti jo 1–5. Indians sai aikaiseksi vielä kaksi kavennusmaalia viimeisen viisiminuuttisen aikana, mutta kiri ei riittänyt enää pisteille.

Voitto oli OLS:lle ensimmäinen viimeiseen kuuteen otteluun, ja joukkue nousi sarjataulukossa kahden pisteen päähän kahdeksannella sijalla olevasta Indiansista.