Ulkomaat

Video: Maalivahdilta täysin päätön ratkaisu – hyppäsi kentälle kesken vastustajan hyökkäyksen

31.12.
2016
6 Kommenttia
5
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Höllvikens IBF ja Warberg IC kohtasivat ennen joulua Ruotsin Superliigan kamppailussa. Höllviken oli ottelussa parempi maalein 6-2, mutta taistosta jäi parhaiten mieleen Warberg-vahti Tobias Jernsandin täysin päätön ratkaisu ottelun viimeisellä minuutilla.

Höllviken johti ottelua maalein 4-2 viimeisellä minuutilla, joten vierasjoukkue haki tasoitusta ilman maalivahtia kuuden kenttäpelaajan kera. Kotijoukkue onnistui nappaamaan pallon omassa päässään ja kääntämään hyökkäyksen kohti Warbergin tyhjää maalia.

Pöytäkirjan mukaan Jernsand ei ollut ottelun aloittava maalivahti, eikä hän ollut pelannut ottelussa sekuntiakaan. Tästä huolimatta nuori vahti päätti syöksyä maalille estämään varman osuman. Seurauksena oli punainen kortti pelin sabotoinnista, rankkari Höllvikenille ja yhden ottelun pelikielto.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jarno Kylander
31/12/2016
Miksi ihmeessä tuli jotain muuta kuin väärä vaihto?
ET soittaa kotiin
31/12/2016
" Mikäli pelaaja pelaa palloa vaihtopenkiltä eikä ole vaihtamassa kaukalossa olevan pelaa­jan kanssa, tämä katsotaan pelin sabotoimiseksi. " Pelin sabotointi --> PR2
Arto Kilponen
31/12/2016
Kuinka paljon Ruotsin ja Suomen salibandysäännöt eroavat toisistaan? Onko siellä jotain isoja ja selkeitä pelin kulkuun oleellisesti vaikuttavia eroja?

Myönnän ihan suoraan, että en ole yhtään katsonut ruotsalaisia salibandysääntöjä.
Antti
31/12/2016
Miksi sääntöjen pitäisi poiketa Ruotsin ja Suomen välillä? Tulkinnoissa lienee (ja onkin, mutten osaa sanoa mitä kaikkea) joitain eroja, mutta samoilla varsinaisilla säännöillä mennään.

Kyllä tuosta siis ihan kotimaassakin se PR2 pitäisi tulla.

Otsikko on kyllä mielestäni päätön, riippuen yleisestä mv-tilanteesta niin tuo on helposti hyväkin ratkaisu.
analysaattori
03/01/2017
veskan vaihto ilman tuomarille ilmoitusta lienee se syy tuohon punaiseen. mikäli pelaava veska olisi hypännyt, sitten vain 2min.
Heikki
03/01/2017
No just. Siinä taas yks sääntömestari. Mistä noita sikiää?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.