Liigat

Video: Nyt rytisee – SPV julkaisi koosteen alkukauden komeimmista osumistaan

27.12.
2016
4 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Pienoisen mahalaskun viime kaudella tehnyt Seinäjoen Peliveljet on pelannut sangen vakuuttavan syyskauden isoista muutoksista huolimatta tai ehkäpä juuri niiden ansiosta.

Miesten Salibandyliigan neljäntenä majaileva pohjalaisjoukkue julkaisi joulun alla koosteen alkukauden hienoimmista osumistaan. Oheiselta viiden minuutin pätkältä näet joukon komeita suoritteita.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pääkallolle
27/12/2016
Voisiko pääkallo tehdä jonkun jutun jossa käytäisiin läpi floppaajia ja onnistujia joukkueista tai miks ei myös pelaajista nyt kun kausi alkaa olla puolillaan
Minäpahoitinmieleni
28/12/2016
Steelerssiltä nolosti kuokkaan. Onpa ollu vakuuttava syyskausi tosiaan ;)
Junnu#8
28/12/2016
Vahinkoja nyt sattuu välillä kaikille:D Tuomas Mustonen oli Speveltä loistava hankinta. Toki oli hyvä pelatessaan vielä Espoossa.
Seppo
29/12/2016
SPV:lle iso kiitos ja hatunnosto erinomaisista ripeistä maalikoosteista pitkin kautta. EräViikingit ja Classic taas saavat isot miinukset tästä. Säälittävää että nämä nk. maailman parhaat salibandyjoukkueet eivät saa maalikoosteita toimitettua millään aikataululla...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.