Maajoukkueet

Video: Onko Suomen ykkössentterin jalka pelikunnossa?

10.12.
2016
1 Kommentti
1
Maajoukkueet
EräViikinkejä seuratasolla edustava Jani Kukkola (oik.) sai jalkavamman Tanska-ottelussa. Kuva: Jussi Ojala

EräViikinkejä seuratasolla edustava Jani Kukkola (oik.) sai jalkavamman Tanska-ottelussa. Kuva: Jussi Ojala

Suomi kohtaa tänään lauantaina miesten salibandyn MM-kisojen välierässä Tshekin. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 16.30. Pääkallo.fi nappasi Jani Kukkolan haastatteluun ennen välierää.

– Ihan varmasti tulee hankala peli. Tshekki on vastaiskujoukkue. He ovat parantaneet EFT-turnauksesta. Tulee peli, joka sytyttää molemmat jengit. Panoksena on finaalipaikka, joten kaikki laitetaan peliin, Kukkola kommentoi Pääkallo.fi:lle Suomen majapaikassa Riiassa.

Ratkaisupelien alla Suomella on hieman loukkaantumishuolia. Veskariosasto on sairastellut. Myös senttereiden pelikunto on pienoinen arvoitus. Nico Salo huilasi puolivälierän flunssan takia kokonaan ja Kukkola jätti puolestaan samaisen pelin kesken jalkavamman takia.

Media pääsi seuraamaan myös Suomen harjoituksia lauantaiaamuna. Kukkolan jalkaa koristi teippaus. Jalan kuntoa myös selvästi testattiin. Alla olevalla videolla Kukkola kovasti kuitenkin vakuuttelee olevansa pelikunnossa.

Kukkola kommentoi videolla myös muun muassa Peter Kotilaista, Suomen ja Ruotsin liigojen tasoeroja sekä Ruotsin iskykykyä näissä kisoissa.

Video: Jussi Ojala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
turkulainen
10/12/2016
Entä Salo? Osallistuiko aamuharjoituksiin? Taitaa olla kipeä yhä, kun siitä ei mitään mainita?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.