Liigat

Video: Pääkaupunkiseudun maali-iloittelu päättyi EräViikinkien voittoon

21.12.
2016
2 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

EräViikingit ja Esport Oilers väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan pisteistä Vantaan Energia Areenalla. EräViikingit voitti ottelun maalein 10-8.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja toiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 2-2. Toisessa erässä iskettiin peräti yhdeksän maalia ja niistä kuusi oli EräViikinkien käsialaa. Oilers voitti viimeisen kaksikymppisen lukemin 2-3, mutta se ei enää riittänyt.

EräViikinkien pisteseppoja olivat 2+1 naulannut Kevin Söderling sekä 1+2 iskenyt Tero Tiitu. Oilersin Perttu Pajukoski onnistui pistein 3+1.

Viimeiset kolme otteluaan voittanut EräViikingit johtaa miesten Salibandyliigaa. Oilers on voittanut viimeisestä viidestä pelistä ainoastaan yhden, mutta majailee edelleen liigan nelostilalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Osku
21/12/2016
MM-kisojen jälkeen ajattelin, että Pääkallo vetää vähän henkeä ja juttuja tulee hieman harvemmin ulos kisojen jälkeen. Taas olin väärässä ja juttuja pukkaa ihan hirveään tahtiin.
Kiitos ja kumarrus! Pääkalloa, ja kaikkia kommentoijat, tekevät tästä lajista paljon mielenkiintoisemman.
S7
23/12/2016
Toma jyrää! Vaikka pääkallo tietäjien mukaan ihan vääryydellä kisoissa, kertonee enempi heidän asiantuntemuksesta;-). Pelaa maan ykkösjengin ykkösketjussa ja börsämiehille tiedoksi johtaa +-tilastoa! Tiitu myös loistaa börsissäkin, paljos seuraavalla pakilla? Superfinaalin jälkeisiä juhlia odotellessa!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.