Divarit

Video: Pikamaalit johdattivat Karhut tasapeliin Josbaa vastaan

22.12.
2016
3 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja Joensuun Josba mittelivät miesten Divarin pisteistä viime perjantaina Porissa. Ottelu päättyi tasatulokseen 5-5 ja.

Josba pelasi vahvan toisen erän ja karkasi kolmannen alussa jo 2-5-vierasjohtoon. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan Kalle Santanen kavensi ainoastaan puoli minuuttia 2-5-maalin jälkeen. Benjamin Lepola toi Karhut maalin päähän ajassa 53.51 ja Eero Vanhatalo tasoitti ajassa 54.05. Ottelu eteni jatkoajalle, jossa ei nähty lisäosumia.

Karhujen teholinkoja olivat kahdesti maalannut Eero Vanhatalo sekä 1+1 tehtailleet Aaro Ollikainen ja Kalle Santanen. Josban Jesse Reijonen taiteili pisteet 1+2 ja Ville Laasonen laukoi kaksi maalia. Kotijoukkueen Rasmus Östermanille kertyi 24 torjuntaa ja vieraiden Joona Pesoselle kaikkiaan 25.

Karhut on tällä hetkellä miesten Divarin seitsemäntenä. Josba majailee toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kivakattoanäitä
22/12/2016
Hienosti tehty kooste!
Fiilistelijä
22/12/2016
Hieno kooste, olisi kiva tietää kuinkapaljon rahaa ja resursseja tämän tekemiseen meni! Olen siis kiinnostunut seuran pyöritys/markkinointi/ jne toiminnasta
S7
22/12/2016
Joku kamera ja moviemaker(ilmainen) ja pikkasen opettelua?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.