Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja Joensuun Josba mittelivät miesten Divarin pisteistä viime perjantaina Porissa. Ottelu päättyi tasatulokseen 5-5 ja.

Josba pelasi vahvan toisen erän ja karkasi kolmannen alussa jo 2-5-vierasjohtoon. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan Kalle Santanen kavensi ainoastaan puoli minuuttia 2-5-maalin jälkeen. Benjamin Lepola toi Karhut maalin päähän ajassa 53.51 ja Eero Vanhatalo tasoitti ajassa 54.05. Ottelu eteni jatkoajalle, jossa ei nähty lisäosumia.

Karhujen teholinkoja olivat kahdesti maalannut Eero Vanhatalo sekä 1+1 tehtailleet Aaro Ollikainen ja Kalle Santanen. Josban Jesse Reijonen taiteili pisteet 1+2 ja Ville Laasonen laukoi kaksi maalia. Kotijoukkueen Rasmus Östermanille kertyi 24 torjuntaa ja vieraiden Joona Pesoselle kaikkiaan 25.

Karhut on tällä hetkellä miesten Divarin seitsemäntenä. Josba majailee toiseksi viimeisenä.