Liigat

Video: Salibandyliigassa erikoinen tasapeli – kaikki maalit ensimmäiseen 11 minuuttiin ja sitten hanat kiinni

21.12.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
OLS ja M-Team eivät saaneet paremmuuttaan selville. Kuva: Juhani Järvenpää.

OLS ja M-Team eivät saaneet paremmuuttaan selville. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa M-Team ja OLS väänsivät lajille varsin vähämaalisen 2-2 -tasapelin.

Erikoista eivät silti välttämättä ole lukemat, vaan se, että kaikki maalit syntyivät 11 minuutin ja 13 sekunnin sisällä alkuvihellyksestä. OLS:n Olli Kinnunen vei vieraat kahden ja puolen minuutin kohdalla 1-0 -johtoon. Lari Sorsa tasoitti ylivoimalla ajassa 3:51. Kuuden ja puolen minuutin paikkeilla Kinnunen iski illan toisensa, mutta ottelun viimeiseksi jääneen 2-2 -tasoitusosuman avauserän puolivälin jälkeen iski Mikko Laakso.

M-Teamin maalilla Simo Metsikkö torjui 14 laukausta ja OLS-veräjänvartija Ville Mestari oli reikäpallon edessä 20 kertaa. OLS on liigassa yhdeksäntenä 11 pisteellä. Sarjajumbo M-Teamille piste oli vasta neljäs tällä kaudella.

Ottelutilastot

Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.