Video: Sarjanousija kampesi tasoihin ajassa 59.40 ja rysäytti derbyvoittoon jatkoajalla

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa ja Nurmon Jymy kohtasivat perjantaina miesten Divarissa. Jymy vei ottelusta voiton lopulta jatkoajalla maalein 8-9 ja.

Maaliverkot heiluivat heti ensimmäisestä erästä lähtien, ja tauolle mentiin luvuista 3-3. Toinen periodi oli vaasalaisten ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteessa 7-5. SB Vaasa johti ottelua vielä ihan ottelun loppuun saakka, mutta Arttu Hautabackan maali toi vieraat tasoihin ajassa 59.40. Voittomaalin iski Jymyn Jose Kivipelto ajassa 62.12.

Nurmolaisten tehopelaajia olivat hattutempun iskenyt Hautabacka, 2+1 taiteillut Petri Pollarinen sekä kolme maalia syöttänyt Sami Hillu. SB Vaasan Kevin Nylund taiteili ottelussa pisteet 1+2. Topias Laitala torjui maalillaan 31 laukausta.

Jymy on pelannut viimeiset neljä otteluaan ilman tappioita ja majailee Divarin kuudentena. SB Vaasan trendi on päinvastainen ja tappio oli joukkueen neljäs perättäinen. Vaasalaisjoukkue on nyt Divarin kymmenentenä.

Ottelutilastot

One comment

  1. Ja kotiseuran keulakuva sai hienon fiiliksen loistavilla kommenteillaan. Hyvä Autokauppias!! Mikä v.. Teitä porilaisia vaivaa?