Liigat

Video: Sarjanousijan pitkä voitoton putki katkesi SPV:n kustannuksella

19.12.
2016
16 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Miesten Salibandyliigan Steelers järjesti yhden viikonlopun suurimmista yllätyksistä kaatamalla SPV:n lauantaina kotikentällään maalein 8-5.

SPV johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-3. Steelers otti kuitenkin härkää sarvista toisessa erässä, ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 5-4. Sarjanousija piti pintansa viimeisessä erässä ja täysi pistepotti jäi täten Hämeenlinnaan.

Kotijoukkueen teholinkoja oli 2+2 naulannut Timo Johansson sekä pistein 1+2 onnistunut Miiro Maunula. Tomi Aaltonen pysäytti maalillaan 30 laukausta.

Ennen lauantaita Steelers ei ollut voittanut yhtäkään viimeisestä yhdeksästä pelistä. Voiton myötä joukkue nousi Kooveen ohi sijalle 12. SPV on edelleen liigan kolmostilalle, mutta seinäjokelaisjoukkue on kärsinyt kaksi tappiota viimeisestä kolmesta kamppailusta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
46
19/12/2016
Jessus mikä selostaja :D
Minäpahoitinmieleni
19/12/2016
Mm-tasolla suomi ja ruotsi. Sm-tasolla Classic ja EV. Vaikka nyt miten hypetetään, että laji saa huomiota, niin onhan tää surullista, että max 2 voittaja ehdokasta on vuodesta toiseen..
Osku
19/12/2016
Niin, vähän niin kuin La Ligassa, MM-koriksessa tai oikein todellisissa marginaalilajeissa kuin jenkkifutis ja baseball. Niissäkin voittaa aina jenkkijoukkue. Todella surullista.
Meitsi
19/12/2016
Kuinka huono selostaja?
HcGiants
19/12/2016
Selostaja oppi nimetkin kun ottelu läheni loppuaan, hyvää eläytymistä selostajalla myöskin :D
S7
19/12/2016
Ja lätkässä jos parhaat mukana, vain yksi joukkue ;-). Senkään tarvii pelata tosissaan, world cup osoitti...
Provo
19/12/2016
Vuodesta toiseen Classic ja EräViikingit! Huutonaurua tuolle provolle :-)
Minäpahoitinmieleni
20/12/2016
Oskulle: la lagissa on muitakin kuin real ja barca. Valioliiga on tiukkaa ja bundesliigakin alkaa taas olemaan puhumattakaan muista. Samoin champparit. Mm-koripallo ei just siks kiinnostakaan ketään kun jenkit ylivoimaisia. Säbä kuuluu myös noihin marginaalilajeihin ja on se mielestäni surullista. Provolle: ihailen laajaa ajattelutaapasi. Tarkoitin että aina on korkeintaan kaks suosikkia. Vuosia sitten oli ssv ja erä ja sitten oli ssv ja spv sitten classic ja happee nytten classic ja ev. Vaikka pari vaihtuu niin aina se on vaan se max kaks ketkä tän voittaa. Tylsää.
Peku
20/12/2016
Missä on juttu SPV:n 10-2 voitosta Steelerssistä? Steelersin voitosta on kaksi juttua - tarkoitushakuista?
MINÄPAHOITINMIELENI vaihda kuvioluisteluun
20/12/2016
tai vaikka mihin vaan
Selostajien aatelia
20/12/2016
Oli kyllä Steelersille tärkeät pisteet, mitä tästä pelistä saivat. Show'n kyllä varasti tuo selostaja :D Hyvin eläytyi mukaan tietyillä hetkillä, mutta muun muassa sanan ja sekä syvyyssuunnan syöttö tulivat kovin vahvasti kulutettua jo pelkästään maalikoosteen aikana :D Tuliko selostajasta muille mieleen kesällä radio rockilla olleet kesäfiilis- mainokset?
Junnu#8
20/12/2016
Ja sillä erotuksella. Sunnuntaina Peliveljien napit oli tiukasti napitettu kiinni ylösasti. Ja joukkue oli ytimessä.
Joel Siltanen
20/12/2016
Pekulle: Tarkoitushakuisesti julkaistaan vasta keskiviikkona. Tarkoitushakuisuuden määrittää tässä tapauksessa se, että ottelu pelattiin sunnuntaina ja koosteita on julkaistu maanantai-iltapäivästä alkaen aikasapluunalla (pe-la-su). Ja kyllä, Steelersin sarjavoitto SPV:stä oli isompi uutinen kuin SPV:n Cup-voitto Steelersistä. Tulee jatkossakin olemaan, kun häntäpään joukkue yllättää kärkipään sikermän.
JZ
20/12/2016
Tää kylänraitti-tyylin selostushan oli just loistavaa! :D
Peku
20/12/2016
Pääkallon jutut ovat mielestäni pääosin erittäin mielenkiintoisia ja on hyvä että tällainen kanava lajille löytyy. Sunnuntain pelin kooste keskiviikkona on hieman hidasta, kun tuossa välissä kaikki muut välineet ovat jo juttunsa kirjoittaneet ja joitain muita pelejä on jo mennyt ohi. Ja kyllä - ilman muuta altavastaajan voitto ennakkosuosikista on aina isompi uutinen kuin "itsestään selvänä" pidetty voitto - vai oliko SPV:n sunnuntain voitto sellainen lauantain pelin jälkeen?
Joel Siltanen
20/12/2016
Nyt oli sattumoisin viikonloppu, jolloin lähes jokaisesta pelistä julkaistiin kooste. On aika kuormittava määrä tuo noin 20 videoartikkelia+juoksevat jutut päälle. Valitettavasti tehdään vain se mitä pystytään olemassa olevilla resursseilla. Tervetuloa mukaan tekemään.

SPV:tä ei varmasti ole vuosien saatossa sorrettu juttujen suhteen, ja nytkin on sattumaa, että video julkaistaan keskiviikkona eikä tiistaina.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.