Liigat

Video: SPV palautti liiganousijan tylysti maanpinnalle Suomen Cupissa

21.12.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Petro Rautio osui rankkarista, kun SPV nöyryytti Steelersia Suomen Cupissa. Kuva: Juha Käenmäki.

Petro Rautio osui rankkarista, kun SPV nöyryytti Steelersia Suomen Cupissa. Kuva: Juha Käenmäki.

Miesten Suomen Cupissa SPV kylvetti Steelersiä selvin 10-2 -lukemin sunnuntaina 18.12.

Edellisenä päivänä Salibandyliigan kamppailussa Hämeenlinnassa Steelers oli napannut yllätysvoiton SPV:stä, mutta kolminkertainen Suomen mestarijoukkue palautti ”teräsmiehet” sunnuntaina tylysti maanpinnalle johtaen kahden erän jälkeen jo lukemin 5-1.

SPV:n tehokkaimmat olivat 1+2 -tehopisteet iskeneet Teppo Mäkelä ja Matias Veikkola. Kahdesti punanutuille osuivat Ville Kuusela ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo. Sami Koski syötti kaksi osumaa. Julius Kivimäki maalilla napsi 17 torjuntaa. Steelers-maalit merkattiin Lauri Viitalalle ja Aleksi Kulmalalle.

SPV jatkaa voiton myötä Suomen Cupissa välieriin.

Ottelutilastot

Juha Käenmäen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.