Liigat

Video: Tuore maailmanmestari iski kauden avausosumansa Salibandyliigassa

20.12.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Tuoreet maailmanmestarit olivat valokeilassa Tampereella. Kuva: Esa Takalo.

Tuoreet maailmanmestarit olivat valokeilassa Tampereella. Kuva: Esa Takalo.

Koovee ja EräViikingit iskivät vastakkain lauantaina Tampereella Tesoman palloiluhallissa. EräViikingit oli ottelussa vahvempi lukemin 7-3.

Kooveelta nähtiin ottelun alussa varsin tyylikäs ele, kun he palkitsivat tuoreet maailmanmestarit vastustajan riveistä. Heistä kokoonpanossa olivat Tero Tiitu, Mika Moilanen ja Tommi Aro. Miko Kailiala ja Jani Kukkola eivät pelanneet.

Ottelussa EräViikingit siirtyivät 5-0 -johtoon ennen kuin Koovee pääsi kaventamaan kahdesti. Kolmannen erän alussa helsinkiläiset kuitenkin menivät menojaan, eikä Koovee päässyt virittämään kunnollista kiriä.

MM-kultajoukkueessa puolustaneelta Tommi Arolta nähtiin ottelussa vasta nyt kauden avausmaali. Ennen ottelua tehot 0+11 iskeneen Aron alivoimaosuma on nähtävissä videolla ajassa 3:02. Koko ottelussa Aro iski tehot 1+1.

Toinen tuore kultamitalisti Mika Moilanen teki ottelussa niin ikään maalin, mutta otti myös viiden minuutin rangaistuksen. Lauri Alkkiin kohdistunut taklaus on videolla ajassa 3:49.

Mainitsemisen arvoinen on myös Kooveelle ainoana kaksi tehopistettä (0+2) tehneen Mikko Immosen pyörähdyssyöttö Kooveen ja koko ottelun viimeiseen osumaan, jonka viimeisteli Samuli Salomaa maalin edestä.

Ottelutilastot

Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.