Welhoille viides perättäinen voitto Divarissa

Iiro Lankinen nakutteli "taikureille" tänään kaksi tehopistettä. Kuva: Jari Turunen.

Iiro Lankinen nakutteli ”taikureille” tänään kaksi tehopistettä. Kuva: Jari Turunen.

Kuopiolainen SB Welhot kaatoi tiistai-illan ainoassa Divari-kamppailussa LeBan lukemin 5-3. Ottelu pelattiin Kontiolahdella.

Ottelu oli avauserän jälkeen tasan 2-2 ja kahden erän jälkeen Welhoille 4-3, eli Divarin kakkosen ja 11. välinen kamppailu ei ollut kuopiolaisille mikään läpihuutojuttu. Kolmannen erän Matti Turusen Welhoille tekemä 5-3 -osuma jäi ottelun viimeiseksi, vaikka LeBa yritti viimeisen neljän minuutin aikana vimmatusti kavennusta ilman maalivahtia.

Welhoille pisteet 1+1 iskivät Joonas Makkonen ja Iiro Lankinen. Tero Korhonen antoi kaksi maalisyöttöä. Tatu Könönen teki LeBan osumista kaksi ja Petri Väänänen syötti kaksi.