Divarit

Ylivoimamaalit ratkaisivat – Happee haki vieraspisteet Turusta

29.12.
2016
9 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

TPS ja Happee kohtasivat torstaina miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. Happee haki ottelusta vierasvoiton maalein 7-8.

Molemmat joukkueet osuivat maalitolppien väliin ensimmäisessä erässä ja tauolle mentiin tilanteessa 3-2. Happee paransi otteitaan toisessa periodissa ja vieraiden ylivoimamaali ajassa 39.47 varmisti sen, että kolmanteen erään lähdettiin lukemista 5-6.

Kolmannella kaksikymppisellä TPS tuli alkuun tasoihin Janne Nurmisen ylivoimamaalilla. Hieman ennen erän puoliväliä Happee pääsi kahden miehen ylivoimalle ja iski kaksi osumaa. TPS kavensi viimeisen kympin alussa, mutta ei onnistunut tasoittamaan ottelua.

Happeen tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Lauri Liikanen. TPS:n Jaakko Hautamäki mätti pisteet 2+2 ja Olli Laine onnistui tehoin 1+2.

Happee nousi voitolla sarjakolmoseksi. TPS jatkaa seitsemäntenä.

EräViikingit eteni viimeisenä joukkueena neljän parhaan joukkoon miesten Suomen Cupissa. Helsinkiläiset murskasivat sipoolaisen ÅIF:n 2–12-lukemin. Tehokkaimpina häärivät EräViikinkien kakkosketjun Tommi Rosendahl ja Mika Moilanen, jotka summasivat pisteet 2+2 mieheen.

EräViikingit johti ottelua vielä vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua 0–11, kunnes Wilhelm Wainio löi ÅIF:n kuparisen rikki.

Suomen Cupin välierissä nähdään EräViikinkien lisäksi Tampereen Classic, Seinäjoen Peliveljet ja LASB.

Miesten Salibandyliiga:
TPS-Happee 7–8 Ottelutilastot

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:
ÅIF-EräViikingit 2–12 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Vee
29/12/2016
Jahas siellä on taas alasarjatason tuomarikaksikko Sjögren-Ellis ottanut vähän roolia Turussa. Kuinka kauan nämä herrat saavat vielä viheltää tällä tasolla? Voi sitä ylimielisyyden määrää
Arto Kilponen
29/12/2016
TPS on vähän kummallinen joukkue runkosarjassa. Karkeasti ottaen Happeelta tulee turpaan aina, mutta sen sijaan pääkaupunkiseudulla TPS ei häviä koskaan.
TPS antifani?
30/12/2016
Oli hauska kuunnella Kytöhongan kommentteja jäähyistä. Happee sai jäähyt herkäsyi ja TPS sai jäähyjä tuomarilinjan mukaisesti, joka oli siis jäähyherkkä. Sinänsä linjakasta kommentointia siinä suhteessa, mutta se sävy siinä kuitenkin oli, että jäi tunnelma jotta Kytöhongalla oli jotain antipatioita TPS:n suuntaan.
Sählääjä
30/12/2016
Tuomarit ratkaisivat pelin, liian tiukka linja toi Happeelle yveet ja voiton.
Yleisömäärä jäi alle odotusten kun edelliseen matsiin verrattuna alle 50% saatin tulemaan uudestaan.
Yle Areena kuvasi tyhjää katsomoa kun kamerat väärällä puolella, paha virhe tepsiläisiltä.
Salo
30/12/2016
Kuvaaminen sinnepäin ei ole tepsiläisten vika. Siitä oli joskus aiemmin juttua ja ilmeisesti vain toiselta puolelta onnistuu livekuvaaminen.
Arto Kilponen
30/12/2016
Salo, toki näinkin, mutta onko siihen joku selkeä syy, että yleisö taas puolestaan oli nimenomaan sillä puolella kuin oli?
Katsoja
30/12/2016
Kyllä oli huono peli. Kinkkua jaloissa, käsissä ja päässä. Uskomatonta katsoa, kun virheistä ei mitään opita. Tästä esimerkkinä Tepsin yv-maalit, jotka olivat identtisiä. Keskeltä sai rauhassa tehdä kun pallon puolelta ei syöttölinjaa oteta pois. Muutoinkin merkkauspeli oli puolin ja toisin onnetonta. Samoin pallottomien liike. Ja Petteri oli palannut tavallisen tallaajan tasolle; monta hiuksianostattavaa puskemista ja pallon menetystä.
Sählääjä
30/12/2016
Salo, jos kuvaaminen onnistuu vain toiselta puolelta niin järjestävä seura eli TPS voi halutessaan sijoittaa katsojat vastakkaiselle puolelle, nyt ei haluttu.
Antti
30/12/2016
Arto sekä sählääjä, uskon että siihen on jokin pätevä syy miksi näin toimitaan. Syytä en ainakaan minä katsojana tiedä, mutta laittakaa toki tepsin toimistolle kysely niin eivätköhän sieltä vastaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.