Divarin viime kauden tehokkain puolustaja vahvistamaan liigajoukkuetta – Raumalle kolme uutta pelaajaa

Rami Prokki edustaa loppukauden ajan Rauman SalBaa. Kuva: Jari Turunen.

Rami Prokki edustaa loppukauden ajan Rauman SalBaa. Kuva: Jari Turunen.
Rami Prokki edustaa loppukauden ajan Rauman SalBaa. Kuva: Jari Turunen.

Rauman SalBa vahvisti joukkuettaan siirtorajan viime hetkillä kolmella pelaajalla. Loppukauden ajan koirapaidan pukevat päälleen puolustajat Rami Prokki, Risto Harjula ja Henrik Rossi.

Viime kaudella Karhuissa Divaria pelannut Prokki ei ole alkukauden aikana pelannut missään. Rossi siirtyy SalBaan SBS Wirmosta ja Harjula Pirkkalan Pirkoista. Kumpikin joukkue pelaa kakkosdivaria.

SalBan päävalmentaja Petri Seppinen on erittäin tyytyväinen saamiinsa vahvistuksiin.

– Saatiin sitä mitä haluttiin. Kavereiden mukana tulee lisää pallollista osaamista sekä juonikkuutta. Peruspelin lisäksi saadaan ylivoimaan lisää vaihtoehtoja.

SalBan puolustajat Niko Kaerla ja Antton Koski ovat sivussa pidemmän aikaa loukkaantumisten takia. Kolmikko ei tule Raumalle kuitenkaan pelkästään paikkaajiksi.

– Ei tämä mikään hetken mielijohde ole. Samat nimet olivat meidän papereissa jo kesällä. Nyt saatiin sitten asiat loksahtamaan kohdilleen, Seppinen selventää.

Tulevat koirapaidat ovat myös itse tyytyväisiä siirrosta Raumalle.

– ”Innoissaan” on varmaan paras sana kuvaamaan fiilistä. Tämä on hieno mahdollisuus ja iso näytön paikka itselle, toteaa SBS Wirmosta siirtyvä Henrik Rossi SalBan nettisivuilla.

Prokki voitti kaudella 2015-16 Divarin puolustajien pistepörssin tehoilla 6+33, ja +/- tilastokin oli +20.

– Pallollinen osaaminen on se oma vahvuus, ja sellaisessa roolissa olen aina pelannut. Nyt tullaan hyvillä mielin Raumalle, ja koitetaan saada joukkueen kurssi kääntymään.

Pirkkalan Pirkoista koirapaitaan suuntaava Risto Harjula on myös tottunut tekemään pisteitä. Tällä kaudella pisteitä on syntynyt 13 ottelussa 13+7.

– Liigassa pisteitä tulee jos on tullakseen. Joukkueen eteen on tarkoitus tehdä töitä, eikä tulla tekemään itselle pinnoja.

SalBa pelaa seuraavan kerran 28.1., kun se kohtaa Kooveen.

SalBan uutinen aiheesta.

7 comments

  1. Tästä näkee, kuinka tärkeä Niko Kaerla on tälle porukalle…. Heti kun kaveri tippu, niin tappioita pelkästään.

  2. Kyllä Kaerla on ainut uhka hyökkäysalueella Salban puolustajista hänen poissaolonsa myötä ylivoima on takkuillut mutta en usko että Kaerla pelejä olisi yksin kääntänyt

  3. Henrik Rossi on kova luu. Tulee laittamaan nippuun useammankin jengin karvauksen.

  4. Mahtaako Prokki napata liian suuren palan kakusta, kun ollut pelaamatta niin pitkään? Alkaako jalka painamaan?

  5. No ei tietenkään yksin…. Mutta ymmärrät varmaan, että pienet jutut pelin aikana voivat kääntää pelin. Esim jos YV olisi saanut pari onnistumista pelien aikana.

  6. Ymmärsin kyllä Steelers pelin Kaerla olisi jopa voinut kääntää