Liigat

Ei auttanut NST-hyökkääjän neljän pisteen ilta – EräViikingit haki vierasvoiton Lappeenrannasta

18.01.
2017
3 Kommenttia
1
Liigat

EräViikingit oli etevämpi osapuoli tänään Lappeenrannan Urheilutalolla. Kuva: Markku Taurama

Naisten Salibandyliigassa NST emännöi tänään Lappeenrannassa EräViikinkejä. Ottelu päättyi EräViikinkien 8-5 -vierasvoittoon.

Ottelun avauserässä Heidi Lirkki siirsi ylivoimalla NST:n 1-0 -johtoon, mutta vain pari minuuttia myöhemmin Nea Korhonen tasoitti. Tasan 10 minuutin kohdalla Liisa Laapio maalasi lukemiksi kuitenkin 2-1, joissa siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä tehtiin maaleja niin ikään tasatahtiin, mutta sen vei EräViikingit 2-1 -lukemin. Oona Lampola ja Tuuli Rannala osuivat vieraille, Sikke Korhonen kotijoukkuelle.

Päätöskolmanneksella tasaisen pelin kulku ei juuri muuttunut tilastojen valossa, sillä Anna Yli-Kojola laukoi ensin erän alussa EräViikingit johtoon, mutta vain puoli minuuttia myöhemmin Lirkki tasoitti toisella maalillaan lukemiksi 4-4. Seuraavat osumat taottiin vielä vuorotellen, kunnes viimeisellä kymmenellä minuutilla EräViikingit otti muutaman maalin kaulan ja vei pisteet mennessään.

Illan tehokkain oli 2+2 -tehot iskenyt NST:n Lirkki. Vieraiden Yli-Kojola ja Rannala iskivät kumpikin tehot 2+1. NST on nyt sarjassa kuudentena ja EräViikingit seitsemäntenä. Piste-eroa joukkueiden välillä on yksi piste.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Hani
18/01/2017
Missä video?
mayobdannally
18/01/2017
asd
Pete
19/01/2017
On tuo kyllä edelleen ihan uskomatonta millaisia tankkeja tuolla eräviikingeillä pelaa. Toinen on pakki ja toinen 4 kentän pelaaja. Huomaa, ettei tossu ihan liiku. Classic taitaa olla ainoita joissa näkyy pelaajissa edes joku urheilullisuus. Missään muussa sarjassa tommosia palleroita pelaa pääsarjatasolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.