HIFK-leirin jättäneet tehohyökkääjät jatkavat uriaan 2. divisioonassa

Marko Vaitio edustaa loppukauden SBS Valtti Bluesia. Kuva: Juhani Järvenpää

Marko Vaitio edustaa loppukauden SBS Valtti Bluesia. Kuva: Juhani Järvenpää
Marko Vaitio edustaa loppukauden SBS Valtti Bluesia. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääkallo.fi uutisoi viime viikolla, että tällä sesongilla HIFK:n Divari-joukkuetta edustaneet Marko Vaitio ja Ville Räkköläinen ovat jättämässä joukkueen kesken kauden. Väitteelle tuli vahvistus, kun 2. divisioonan Valtti Blues julkaisi pelaajien sopimukset tiistaina.

Räkköläinen ehti edustaa IFK:ta kaikkiaan 12 ottelussa ja onnistui pistein 9+7. Viime kaudella tehokas hyökkääjä iski pisteet 59+29=88 kakkosdivisioonassa. Vaitiolle kertyi Divarissa kahdeksan ottelua ja niissä hän tehtaili pisteet 5+5. Myös Vaitio oli erittäin tehokas viime kauden 2. divisioonassa ja paukutti tehot 57+37=94 21 runkosarjan ottelussa.

Valtti Blues on tällä hetkellä miesten 2. divisioonan lohkossaan sijalla yhdeksän. SBS Bluesin puheenjohtaja Roni Kiviharju kommentoi pelaajahankintoja seuraavanlaisesti seuran sivuilla:

– SBS Blues on saanut vakuuttavan käynnistyksen kevätkauden alkuun monella rintamalla. Viimeisimpänä miesten edustusjoukkueeseen liittyvät vakuuttavasti pelanneet Ville Räkköläinen ja Marko Vaitio. Nämä herrat tuovat valmentaja Martikaisen nöyrästi taistelevaan joukkueeseen arvokasta kokemusta ja ennen kaikkea sitä kuuluisaa viimeistelytaitoa.

– He ovat ehdottomasti profiilipelaajia joukkueessa, ja tulevat varmasti osaltaan siivittämään muidenkin onnistumisia kauden aikana. Valmentaja Martikainen teki ison työn näiden viime hetken huippukaappausten eteen, jotka toivotamme tervetulleeksi meidän SBS Bluesin siniseen perheeseen. Edustuksen osalta jatketaan vahvistuneena, taistelevana joukkueena, ja mennään positiivisin mielin kohti tulevia kevätkierroksen sarjataistoja, Kiviharju suitsutti.

SBS Bluesin uutinen

20 comments

  1. Paljonkoha on pojille laitettu rahaa tilille, että suostuvat liittymään bluesin kaltaiseen rupusakkiin

  2. Taitaa olla pojat melkosia velli pöksyjä. vaihtavat maisemaa kun joukkue ei menesty. paljon hifk pelejä kävin katsoo ja ei kyllä ole väliä että ei nämä herrat pelaa.

  3. Paljon hyviä puolia. Ei tarvitse treenata, saa vähän rahaa tai vähintään ilmaisen kauden, pääsee heti ykköskenttään ja saa paljon peliaikaa, kun tekee pisteitä niin saa arvostusta……. Btw. Luulin kyllä että menevät Jokereihin koska siellähän näitä hiipuvia ”tähtiä” on kuten Kalinainen

  4. Eipä jääty näiden veijareiden perään itkemään,treenit ei maistunut yhtään heti kauden alusta lähtien.Joutui blues maksamaan ilmeisesti ison summan siirrosta.

  5. Kylläpä on negatiivisia kommentteja, mutta täällähän on aina tapana, että katkerimmat hyypiöt aukoo suutansa.

  6. Sähly on elämä ja määrittelee ihmisen. Pakko olla ihmisessä vikaa mentaalisella puolella, jos haluaa ottaa rennommin ja panostaa esimerkiksi enemmän opiskeluun/töihin/muuhun elämään. Arvostakaa välillä ihmisiä eikä ainoastaan heidän valintojansa.

  7. Liian hyviä 2.divariin mut jos treenit ei maistu ja haluu vain hönäillä niin senkus, sääli kuitenkin

  8. Faktaa kaikille…
    Räkkis ja Vaitio saivat kenkää Ifkoosta!! Blues tarjoaa lusmuille leijoille säälipaikan pelata! Treenaaminenhan ei näitä kavereita kiinnosta…

  9. Ei pitäisi lähteä tähän mukaan, mutta ylipäätänsä tälläisestä asiasta uutisointi sai liittymään kirjavaan kaikkitietävien joukkoon 🙂 Nämä kundit ovat todella tervetullut lisä ja höpötykset asennevammoista on kyllä ihan huuhaata. Niinkuin joku ylempänä viittasi, jossain vaiheessa saattaa tulla se tilanne, että elämän muut prioriteeti ajaa ohi. Vaikka maksammekin näille herroille jumalatonta korvausta, niin ei tätä lajia hirveästi kannata tuon rahan kautta ajatella (ainakaan vielä). Joo emme ole kärkipään nippuja, mutta ainakin meillä on todella hyvä ilmapiiri harrastaa ja sitähän kakkosdivari kuitenkin on, harrastamista. Tottakai tavoitteellisesti mekin pelaamme, mutta toistaiseksi tällä kaudella on ollut juuri tuo määrä parempia ”kaljaporukoita” 🙂 Ihan kaikkeen ei tarvitse suhtautua negapää edellä vaikka suomalaisia ollaankin. Ainahan kesken kauden lähteminen on jollekkin osapuolelle paskamainen tilanne, mutta sen takia että siitä tulee juttu Pääkalloon, ei välttämättä tarvitse täällä puida syitä ja arvostella ketään jutun osapuolista. Varsinkin kun suurin osa ei varmasti tiedä taustoista mitään. Erinomaista loppukautta jokaiselle taholle!

  10. Onpahan taas negatiivista kommentointia. Fakta on se, että tulosten eteen täytyy tehdä töitä. Ostopelaajia nyt Räkköläisestä Vaitioon ja Liukolampeen ja toden totta tulossa ensi kaudeksi lisää vaikka porukat täällä kuinka kiukuttelisi. Bluesissa tehdään töitä tavoitteellisesti. On myös pelaajia tottakai ketkä hoitavat täyttä maksua. Ei se aina sitä tarkoita että he pelaisivat isoja minuutteja. Näin se vaan urheilussa menee. Johtoryhmässä on Diili-Antin johdolla hyvä meininki ja tavoitteena pääsarjat. Nyt kommentoijat herätkää!

  11. Putoamisen pelossa Blues lunasti rahalla HIFK:sta ulos pari pistemiestä. Kaverit herättävät tekemisillään ristiriitaisia tunteita joten ihmekös kun kakka osuu propeliin niin Bluesinkin takki tahriintuu. Ei varmaan tullut yllätyksenä arvostelut ja ne pitää vaan kestää. Luuleeko joku tosissaan, että ko sankarit pelaavat vielä ensi kaudella Bluesissa? Jos tavoitteena on pääsarjat niin näistä hankinnoista ei ole paljoa hyötyä.

  12. Tuskin ihan pääsarjat, jos ei treenaminen kiinnosta niin asiaa ole kakkosta ylemmäs. Tulevat nakuttamaan varmasti pojoja bluesissa, ensi kausi sitten eri asia.

  13. Ei tässä ole mitään ihmeellistä tämän seuran osalta. Kun on lyönyt hanskat tiskiin kauden osalta, niin pelaajat laitetaan kiertoon ja vedetään junnuilla loput pelit. Sama juttu oli ”muutama kausi” takaperin, kun Ritari heilui puikoissa. Aina vika on pelaajissa…

  14. HIFK alkoi sitten pelaamaan tämän päiväisen tuloksen perusteella. Olikohan poislähteneillä sittenkin negatiivinen vaikutus tuloksiin…

  15. Jules, varmasti oli, koska eivät kovin monessa edeltäneessä pelissä olleet kokoonpanossakaan 😀

  16. nähdä miten sujuu Räkköläisen debyyttiottelu Bluesissa lauantaina.

    Seuran sivujen otteluennakon mukaan kaveri kehissä.

  17. HIFK:n toiminnasta/asioiden hoidosta kertonee sekin että Räkköläinen ja Vaitio löytyy vieläkin heidän pelaajaluettelosta.