Liigat

Historiallista – TPS:lle ensimmäinen naisten Suomen Cupin voitto

21.01.
2017
2 Kommenttia
6
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Rankat Ankat ja TPS väänsivät lauantaina salibandyn naisten Suomen Cupin finaalissa. TPS vei voiton ottelusta maalein 5-4 ja pääsi tuulettamaan seuran ensimmäistä Suomen Cupin voittoa.

Ensimmäinen erä mentiin vahvasti TPS:n nuottien mukaan ja toiseen periodiin lähdettiin luvuista 1-3. Myös toinen erä oli turkulaisten ja kolmanteen koitokseen lähdettiin lukemista 2-5. Rankat Ankat maalasi vielä kahdesti kolmannessa erässä, mutta kiri ei kantanut tasoitusosumaan saakka.

TPS:n tehopelaajia olivat 1+1 taiteilleet Iina Siirilä ja Laura Rantanen. Jenna Saario syötti kaksi maalia. SSRA:n Emmi Niemelä osui kahdesti. Sanna Risteli onnistui pistein 1+1.

Ottelutilastot

Lue myös:
Kahdesti maalannut SSRA-hyökkääjä: ”Kaksi ensimmäistä erää vähän täristiin”
TPS-luotsi uhkui itseluottamusta cup-voiton jälkeen: ”Tavoite on Suomen mestaruus”
Finaalissa onnistunut TPS-hyökkääjä: ”Cup-taival oli hieno kokemus”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fakta
22/01/2017
Onnittelu tepsin naisille cupin voitosta ja siitä seuranneesta cc paikasta syksylle. Taitavia nuoria tulossa naisten majuun kun saavat näyttö paikkoja sekä kokemusta kovista peleistä.
Tuukka
22/01/2017
Onnittelut TPS:lle voitosta, parempi joukkue voitti, mutta olipahan hieno kamppailu!! Hieno suoritus myös liiganousijalta, Oulussa tehty hienoa työtä! N. Vuorela oli itsevarmuus tolppien välissä! Miksi S. Aaltonen ei ollut veräjänvartijana oululaisten puolelta? SB Pro ja Classic ovat saaneet selvän haastajan Turusta, keväästä tulee vielä mielenkiintoinen kärjen osalta! Nähtäisiinkö Classic ja TPS superfinaalissa? Toivottavasti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.