Jussi Ojala on Salibandyliiton uusi viestintäpäällikkö

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Salibandyliiton uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu Jussi Ojala. Hän aloittaa tehtävässään 6. päivä helmikuuta 2017.

Ojala, 34, on aiemmin työskennellyt muun muassa Iltalehdessä ja Teknavissa. Salibandyn aktiivisille seuraajille Ojala on tuttu Pääkallo.fi:n päätoimittajana. Ojala on myös aikanaan pelannut Salibandyliigaa Tapanilan Erän paidassa.

– Kun liitosta otettiin yhteyttä, niin kauaa ei tarvinnut harkita, ja löysimme yhteisen näkemyksen nopeasti. Lähden haastavaan tehtävään innolla. Pääsen hyppäämään niin sanotusti aidan toiselle puolelle ja edistämään lajin näkyvyyttä suoraan sen ytimestä. Edeltäjäni teki monin tavoin erinomaista työtä, mistä on hyvä jatkaa ja laittaa vielä vähän isompaa vaihdetta silmään, Ojala kommentoi.

Salibandyliiton edellinen viestintäpäällikkö Juhani Henriksson irtisanoutui tehtävästään joulukuussa. Henriksson ehti toimia viestintäpäällikkönä noin kolme ja puoli vuotta.

– Jussi Ojala on osoittanut erinomaista kyvykkyyttä lajiviestinnän parissa. Hienoa, että saamme vahvan ammattilaisen liiton viestintää kehittämään, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi.

Nimityksen myötä Ojala jättää salibandysivusto Pääkallo.fi:n.

– Uskallan sanoa, että Pääkallo.fi:n kanssa olemme tehneet reilussa viidessä vuodessa paljon hyvää lajille. Toiveeni ja pyrkimykseni on tietenkin, että Pääkallo.fi säilyy vahvana jatkossakin, Ojala sanoo.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

13 comments

  1. Ja kenestä pääkallon pääjehu? Hieno homma Ojalalle, pääkallon suosio hyvä näyttö! Se mitä täällä ja/tai liitossa vois tehä, niin lisää videojuttuja pelaajista, tää minun mailajuttu oli hyvä(se tais tosin olla exelin).

  2. Onnittelut Jussille hienosti ansaitusti pestistä ja onnittelut liitolle oikeaan osuneesta rekrytoinnista!

  3. Onneksi olkoon, nyt osui valinta oikeaan mieheen.
    Salibandy ottaa nyt ison askeleen oikeaan suuntaan.

  4. Toivottavasti Pääkallo kuitenkin jatkossakin uskaltaa nostaa kissaa pöydälle… Vai tuleeko Pääkallosta liiton kumileimasin?

  5. No nyt voi salibandy hyötyä mestaruudesta kun on oikea mies paikalla

  6. Henrikssonin irtisanoutuminen kuulosti pahalta. Onneksi löytyi kuitenkin tekijämies tilalle. Toivottavasti Pääkallon toiminnan taso ei silti laske.

  7. Tuskinpa Mummo nyt lapsukaistaan hylkäisi kokonaan, vaikka virallisesti sen joutuneekin tekemään kun työnantajana on nyt liitto & liiga jossa työnsarkaa riittää. Onnea valinnasta Mummolle, Pääkallon historiikki on ollut värikäs tarinan alusta paperijulkaisuineen, fenix-linnun noususta tähän päivään saakka, toivottavasti tarina jatkuu. Kustantajahan Pääkallolla on ollut pitkään FB-Tools Oy = Fat Pipe, Powerstick Oy.

  8. Onnittelut myös Pääkallon uudelle päätoimittajalle Joel Siltaselle!

  9. Ei ihme, että kuvassa vähän hohtoa. Tietääkseni vieressä seisoo Ylihohtava!

  10. Suuret onnittelut Mummolle! Ansaittua menestystä pitkäjänteiselle työlle. Toivottavasti pääkallo löytää johtoonsa myös hyvän korvaajan. Pääkallo on ollut tälle lajille täysin korvaamaton kanava. Entisenä aktiivipelaajana olisin varmasti lakannut seuraamasta lajia päivittäisellä tasolla, mikäli näin erinomaista kanavaa siihen ei olisi ollut tarjolla. En edes muista, milloin olen viimeksi käynyt vaikkapa liiton sivuilla. Ehkä muutama kausi takaperin, kun en voinut uskoa, ettei tulospalvelua/tilastoja tosiaankaan muka ole tarjolla.