Divarit

Karjalainen: Divarinousijan päävalmentaja vaihtuu

07.01.
2017
2 Kommenttia
2
Divarit
Juri Jolkkonen siirtyy sivuun LeBan peräsimestä. Kuva: Jari Turunen.

Juri Jolkkonen siirtyy sivuun LeBan peräsimestä. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyn Divaria pelaava kontiolahtelainen LeBa tekee päävalmentajavaihdoksen ensi kaudelle. Asiasta uutisoi maakuntalehti Karjalainen.

Joukkueen pääluotsina tällä kaudella toiminut Juri Jolkkonen siirtyy seuran urheilu- ja markkinointipäällikön tehtäviin ja uudeksi päävalmentajaksi nousee Sakari Salmela, 36. Playoff-peleineen kaikkiaan 211 Salibandyliigan kamppailua aikanaan pelannut Salmela on toiminut jo tällä kaudella LeBan valmennusryhmässä. Salmela on urallaan aiemmin myös pelannut LeBassa.

– Halu siirtyä valmennukseen oman peliuran päättyessä on ollut itselleni jo pitkään selvä asia. LeBassa hommat ovat toimineet niin pelaajana kuin valmentajana, ja kun seura pystyi lisäksi tarjoamaan mahdollisuuden lähteä kouluttautumaan, oli päätös lopulta helppo, Salmela kommentoi tuoretta sopimustaan Karjalaiselle.

Päävalmentajan tontilta syrjään siirtyvä Jolkkonen on valmentanut joukkuetta kaudesta 2011-12.

– ”Sakke” (Salmela) on tehnyt tällä kaudella hienoa työtä LeBassa valmentajana, ja mies on joukkueen sisällä erittäin arvostettu. Vahva pelaajatausta yhdistettynä kovaan intohimoon valmentaa, on paketti, mitä meillä LeBassa halutaan. Tässä kohtaa on hyvä tuoda joukkueeseen uusia ideoita ja näkemyksiä, Jolkkonen kertoo Karjalaisen uutisessa.

Karjalaisen juttu aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sakke
07/01/2017
Tuo ratkaisu leban olisi pitänyt tehdä jo monta vuotta sitten. Toivottavasti tajuavat potkia Jolkkosen pois koko seurasta.
Juniorin vanhempi
08/01/2017
Juri tekee hyvää ja rehellistä työtä Lebassa ja hänellä on laaja seuran tuki takanaan.Seuran aikaisemmat ongelmat eivät liity nykyisten työntekijöiden osaamiseen mitenkään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.