Liigat

Kohosen 500. liigamaali ei tuonut lohtua – sarjajumbo yllätti SPV:n

19.01.
2017
23 Kommenttia
7
Liigat

Mikko Kohosen 500 maalin rajapyykin rikkominen oli SPV:lle laiha lohtu. Kuva: Juha Käenmäki.

Miesten Salibandyliigassa SPV isännöi tänään M-Teamia. M-Team järjesti ottelussa varsinaisen jättiyllätyksen nappaamalla voiton lukemin 8-5.

Avauserän vei kotijoukkue lukemin 3-2. Heti ottelun ensimmäisessä erässä SPV:n Mikko Kohonen saavutti kunnioitettavan merkkipaalun, kun hän laukoi uransa 500. maalinsa miesten Salibandyliigassa.

Kohonen on ensimmäinen, joka saavutti kyseisen rajapyykin. Hän onnistui ottelussa toisenkin kerran ja näin ollen miehen kokonaistehot Salibandyliigan kaikkien aikojen pistekuninkaana kirjataan nyt tehoin 501+274=775.

Toisessa erässä M-Team kuitenkin onnistui kampeamaan rinnalle ja ohi, kun taas SPV ei maalinteossa onnistunut. Näin ollen toiselle erätauolle siirryttiin vieraiden 4-3 -johtolukemissa.

Kolmannessa erässä M-Team karkasi jo neljän maalin johtoon ja isännät joutuivat turvautumaan aikalisään ennen erän puoliväliä. Vaikutus ei ollut kuitenkaan toivottu, sillä Kohonen joutui 5 minuutin jäähylle huitomisesta. Viiden minuutin rangaistuksen aikana M-Team iski kahdesti. SPV pelasi ottelun lopussa ilman maalivahtia ja onnistui kavenramaan eroa vielä kahden maalin verran lukemiin 8-5.

M-Teamin ja koko ottelun tehokkain oli Riku Holopainen tehoin 2+2. Mikko Laakso nakutteli pisteet 1+2. Maalilla nuori Simo Metsikkö pelasi mainion pelin 23 torjunnallaan. SPV:n tehokkain oli Kohonen lukemin 2+1. Sami Koski antoi kaksi maalisyöttöä.

Voitto oli M-Teamille vasta kauden toinen. Edellisen voittonsa se nappasi lokakuun 16. päivä Raumalla SalBasta. SPV:n tappioton putki sen sijaan oli neljän ottelun mittainen. Piste-eroa ennen ottelua joukkueiden välillä oli 19 pistettä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
OhO
19/01/2017
Nyt kun täällä on jauhettu ostoporukoista, niin tällä yhdellä menee vähän vaihtelevasti.....
Minäpahoitinmieleni
19/01/2017
Ensin steelers nyt m-team. Ei kovin vakuuta taas tämä spv. Tekeeköhän m-team saman nousun kuin viime vuonna ja välttää varman putoajan paikan :D
MINÄLEIKKASINKYNTENI
19/01/2017
Joo ailahtelevaa on Seinäjoella. Tappiot Steelersille ja M-Teamille, voitto mm. Classicista. SPV luultavasti on aloittanut reenaamisen pleijareita ajatellen, ei oikein muuta syytä keksi noin tahmealle pelille kuin tänään oli.
Peku
19/01/2017
Tahmeaa oli joo. Ei yhtään pois M-Teamin voitosta, mutta ei kyllä mennyt mistään sisään SPV:llä. Vastustaja taas osui hyvin.
Velho
19/01/2017
Mitäs mieltä Hakalan paluusta? Sen lisäksi että pisti Urmaksen lasarettiin ja tais vähä miinustaki ottaa... Olisin mielelläni nähnyt herran jatkavan KooVeessa!!
Totuus numeroiden takana
19/01/2017
Salibandy on maalintekopeli ja totuus on että M-Team teki tänään kolme maalia enemmän. Ehkä laukaukset kohti maalia-tilasto kertoo jotain todellisista voimasuhteista kentällä. Toinen onnistui parhaimmillaan joka hyökkäyksestä, toinen ei edes avopaikoista. Paras yhdestä sarjoissa tällaiset tuloksetkin ovat mahdollisia
analysaattori
19/01/2017
Hakala oli yksi parhaista, mikä ei tosin yllätä. Mies nauttii treenaamisesta taas tutussa ympäristössä oikean joukkueen kanssa. Peli oli spv:ltä heikko, kun taas m-team oli yllättävän laadukas ja kovasti työteliäs joukkue. Oikea porukka siis ehdottomasti voitti.
Arto Kilponen
20/01/2017
Jännä tosiaan nähdä mihin suuntaan M-Team tästä lähtee. Siellä on kolme suhteellisen helppoa peliä tulossa (siis sinällään, että voisivat olla paljon kovemmatkin vastustajat) eli Indians vieraissa ja LASB ja SalBa kotona.
Arto Kilponen
20/01/2017
Otetaan vielä SPV:hen sen verran kiinni, että ei ole siellä muutenkaan mennyt ihan putkeen. joukkue ei ole varsinaisella peliajalla voittanut kertaakaan kotonaan kahteen kuukauteen. Toki jatkoaikavoitostakin saa sen kaksi pistettä, mutta luulisi sarjakolmosen voittavan välillä ihan selkeästikin kotipelejään. Varmaan sinällään hyvä, että kolme seuraavaa ovat vieraissa, vaikka TPS-LASB-SalBa ei ihan helppo nippu nimenomaan vieraissa olekaan. Ryhtiliikkeen SPV tarvitsee ja nopeasti, jos meinaa tuon kolmospaikkansa säilyttää. Top-2 on mennyt jo menojaan, se on ihan selvä.
Kilposelle
20/01/2017
Ei kai tuossa liigassa nyt loppuviimmein mistään runkosarjan loppusijoituksista pelata.
SPV positiivinen yllätys
20/01/2017
Toki SPV:lle on tullut muutama floppipeli tällä kaudella eli yllättävä tappio etukäteen heikompia vastaan, mutta sensijaa top5 joukkueita vastaan peli on kulkenut hyvin ja pleInarissa kaikki on mahdollista. Joukkueella, josta lähti viime kaudella puolesta tusinaa runkopelaajaa, heistä puolet maajoukkumiehiälä, runkosarjan 3. sija tässä vaiheessa on positiivinen yllätys yllätys yllätys
S7
20/01/2017
Toivottavasti tästä alkaa teamin nousu! Nyt oikeat jätkät ykkösketjussa, ja alkaa nämä nuoret herrat löytää tasonsa liigaympyröissä. Teamin kokenut osasto vois tehä kanssa jotain, että jalka pysyisi pikkasen paremmin mukana...
analysaattori
20/01/2017
Kipelle myös täältä terveisiä, että mikäli runkosarjan lopussa on SPV:llä kotietu, niin ollaan onnistuttu. Uudet profiilipelaajat Veikkola ja Mustonen ovat olleet erittäin hyviä. Eilen Veikkola oli pelin paras.
Kesäkäskijä
20/01/2017
Toki kannatin eilen altavastaajaa kun peliä katsoin ja oli siellä hienoa yritteliäisyyttä ja taitoakin riittävästi. Kuitenkin tuossa tiimissä pisti silmään ettei pelaajien fysiikka kerta kaikkiaan riitä. Tuosta kun olisi ottanut kesällä massaa ihan reilusti pois niin varmasti olisi korkeammalla taulukossa. Vähän näyttää sellaiselta jäähdyttelijäporukalta, joita löytyy enemmän kakkosdivarista alkaen.

16 v? veska oli kyllä loistava, hyvä tulevaisuus hänellä.
S7
20/01/2017
18 v veska! Niinku on Laakso ja Holopainen tais olla 19v. Toi kolmikko ehdottomasti tiimin kolme parasta. Nuori Kähkönen saanee nyt loppukaudesta myös vastuuta. Mä en normisti ole mikään ikään tuijottaja, mutta tiimissä vanhus osasto on juuri ylläolevan kirjoittajan tapaisia "jäähdyttelijöitä", Pasanen poislukien. Ei tietoa löytyiskö tiimin a/bjunnuista liigaympyröissä pärjääviä lisää
Tieto
20/01/2017
M Teamin eilistä peliä katsoessa täytyy ihmetellä miksi ovat jumboja?
Arto Kilponen
20/01/2017
M-Teamin ongelma on se, etteivät osaa pelata Pasilassa edes vähää alusta. Älkää kysykö miksi.
Seppo
20/01/2017
M-Teamilta hieno peli ja veskari pelas loistopelin! Olis voinu olla ekan erän jälkeen jo rumat lukemat, mutta eipä ollu. SPV ei edes pelannu kauhean huonosti. Nuori Koponen oli mielestäni farmijoukkueen kokeiluista paras tähän asti. Ja Hakala pelas hyvän matsin, tervetullut lisä.
77
20/01/2017
Teamin A-pojista en tiedä, mutta B-pojat on melko kaukana liigatasosta toistaiseksi. Muutama pistemies, mutta kun samoihin miehiin ei yhdisty työrukkaset mitenkään, niin pääsarjatasoille ei asiaa pitkään aikaan.
M-team juniorityö....
20/01/2017
Vaikeeta B poikien m-teamissä lähtee nousemaan ylöspäin kun ei joukkueet tee yhteistyötä vanhempien ikäluokkien kanssa.....
Sami Lehtinen
20/01/2017
Nyt joku tietämätön puhuu ihan höpöjä M-teamin junnu joukkueiden yhteistyöstä. Yhteistyö joukkueiden välillä on toiminut tähän mennessä hyvin jo vuosia. Metsikkö on hyvä esimerkki siitä. Simohan on vasta B-junnu ikäinen ja pelaa jo liigaa. Tiimin B-Pojista osa treenaa myös A:n mukana ja pelaa myös A:n pelejä. Sama homma C-poikien motivoituneimmat treenaa B:ssä ja pelaa myös B:n pelejä.
analysaattori
20/01/2017
"nuoresta" koposesta sen verran, että pelasi aika jakkeniemismäisen pelin. Karvauksessa höntyili mihin sattuu ja palloa pelattiin ohi helposti. Yhden hyvän maalin toki iski, ja pallottomana tekikin aivan ok liikkeitä hyökkäysalueella. Muuten pelinavaus hoidettiin neljällä pelaajalla Novan pyöriessä ties missä. Eiköhän tuossa peluutuksessa ollut kysymys siitä, että tapahtuman "vastaavana" oli Tony Koposen oma perheyritys. Tuskin tulee jatkossa saamaan peliaikaa, kun penkillä on kuitenkin pystyvämpiäkin veikkoja. Koponenhan ei pääse pelaamaan edes Jymyssä.
¨Niinpä
20/01/2017
Jos tää ois pesäpalloo, niin sanosin että hutunkeittoa ja pitkävetoa jossain Pulkaariassa.
Mutta ei tää laji ole vielä niin levinnyt, niin sanon sitte että pohojalaanen asenne lienee jääny kotihi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.