Liigat

Kolminkertainen Suomen mestari palaa SPV:n paitaan – edustuskelpoinen jo illan ottelussa

19.01.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

Tommi Hakala palaa SPV:n riveihin. Kuva: SPV/Facebook

Tommi Hakala, 26, palaa Seinäjoen Peliveljien vahvuuteen Tampereen Kooveesta. Laitahyökkääjä edustaa pohjalaisjoukkuetta jo tänään, kun SPV isännöi M-Teamia.

Hakala ehti pelata tällä kaudella Kooveessa kaikkiaan 14 ottelua ja keräsi niissä tehopisteet 3+1. Sekä Kooveen että Hakalan kausi on ollut hankala ja tamperelaisnippu majailee tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Vahvan kauden pelannut SPV on sen sijaan kolmantena taulukossa.

Laituri on edustanut koko muun liigauransa nimenomaan SPV:tä. Runkosarjan otteluita on kertynyt kaikkiaan 131 ja niissä tehopisteitä yhteensä 22+21=43.

Seuran julkaiseman tiedon mukaan tuore hankinta viilettää M-Teamia vastaan kolmosvitjassa yhdessä Tuukka Kivirannan ja Teppo Mäkelän kanssa. Ottelu alkaa klo 18.30 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Yle Areenan kautta.

SPV:n vuosilta Hakalan palkintokaappiin on kertynyt kolme SM-kultaa, yksi hopea ja yksi pronssi.

SPV julkaisi Hakalan sopimuksen Facebook-sivuillaan

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.