Divarit

Kooveelle vapauttava voitto, sarjajumboilla todella vaikeaa – katso sunnuntain salibandytulokset

15.01.
2017
6 Kommenttia
0
Divarit
Samuli Salomaa oli tänään hurjassa iskussa M-Teamia vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Samuli Salomaa oli tänään hurjassa iskussa M-Teamia vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään seitsemän kamppailua. Miesten Salibandyliigaa pelattiin neljällä paikkakunnalla, Divaria kahdella ja naisten liigaa ainoastaan Hämeenlinnassa.

Miesten Salibandyliigassa Koovee synkensi M-Teamin asemaa entisestään, kun se haki Pasilasta 11-6 -vierasvoiton. Joukkueiden välillä oli ennen ottelua kolme pistettä. Koovee on edelleen sarjan toiseksi viimeisenä, mutta joukkueiden piste-ero kasvoi viiteen pisteeseen. M-Team on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun ja senkin lokakuun puolivälissä. Koovee on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme.

Tamperelaisten ykköskenttä oli tänään liekeissä, sillä Mikko Immonen taituroi pisteet 1+2, Perttu Koljonen tehot 3+1 ja Samuli Salomaa hurjasteli lukemat 2+3. M-Teamin Mikko Laakso antoi kolme maalisyöttöä ja Riku Holopainen tekaisi tehot 2+1.

Naisten Salibandyliigassa kohtasivat niin ikään sarjataulukon pahnanpohjimmaiset, kun Steelers emännöi O2-Jyväskylää. Steelersin voittosarake näytti ennen peliä nollaa ja O2-Jyväskyläkin oli voittanut kaudella vain kerran. Tämän päivän kamppailusta jyväskyläläiset nappasivat kauden toisen voittonsa ja jättivät Steelersin avausvoiton edelleen odottamaan itseään. Numeroihin 4-1 päättyneen ottelun tehokkain oli O2-Jyväskylän Kiia-Mari Avikainen tehoin 1+2. Veera-Maria Jalkanen osui kahdesti.

Miesten Divarissa puolestaan SB Vaasa latoi sarjan kakkosena keikkuvan Erä Akatemian verkkoon kymmenen osumaa ja nappasi voiton lukemin 10-4. Divaria syksyllä dominoinut Erä Akatemia ei ole voittanut tämän vuoden puolella vielä kertaakaan. SB Vaasan tehomiehinä toimivat neljä maalia syöttänyt Jesse Palmberg, 1+2 -tehot värkännyt Pekka Kontturi sekä kaksi maalia mieheen iskeneet Henry Backman, Janne Karvonen ja Tuomas Metsänen.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-TPS 1-7 Ottelutilastot
18:00 M-Team-Koovee 6-11 Ottelutilastot
18:30 OLS-Oilers 4-4 Ottelutilastot
18:30 Happee-LASB 8-6 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
17:00 Steelers-O2-Jyväskylä 1-4 Ottelutilastot

Miesten Divari
15:00 Josba-Karhut 3-1 Ottelutilastot
17:00 Erä Akatemia-SB Vaasa 4-10 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JORSE
15/01/2017
Eikä AKATEMIA voitakaan kovin montaa enää tuollaisella huumorikokoonpanolla. Helpot pisteet sai Vaasa hakea.
#51
15/01/2017
akatemian pelissä noin 50 katsojaa:DDD
#51
15/01/2017
on muuten hauskaa katsella m-teamin konttaamista:DD
JL
15/01/2017
Korjaus: Mikko Immosen pisteet 2+2, kolmannen erän eka maali merkattii väärin
Arto Kilponen
16/01/2017
M-Teamin tilanne ei itseasiassa ole edes niin tukala kuin äkkiseltään luulisi. Kyllä, tottakai on päivänselvää, että joukkue, joka ei ikinä voita pelin peliä vakituisessa kotihallissaan ei missään tapauksessa kuulu sille sarjatasolle, mutta ei sarjataulukossa sitä katsota, vaan ihan kylmästi pisteitä.

Koovee on tämän voittonsa myötä kuivilla, jos eivät sitten loppukauttaan ihan läskiksi lyö. Sen sijaan SalBa on tulossa innolla mukaan putoamistaisteluun, vaikka olikin jo käytännössä varma säilyjä. Neljään viime peliin kolmesti tasan yksi maali on kauniisti sanottuna umpisurkea tulos ja kolmeen seuraavaan peliin (@Koovee, SPV, @Classic) SalBa lähtee selkeänä altavastaajana nykykunnollaan. Sen sijaan M-Teamilla neljästä seuraavasta pelistä kolme on helpoimpia mitä liigasta löytyy. SPV:ltä tulee pomminvarmasti turpaan Seinäjoella, todennäköisesti rumin lukemin, mutta Indians Otahallissa ei ole mitenkään mahdoton voitettava. Kyllä, M-Team on altavastaaja kuten joka pelissä, mutta silti. Jos M-Team joskus meinasi sen kotipelin voittaa, niin LASB ja SalBa kotona ovat niitä helpoimpia tapauksia. Näistäkään vierasvoitot ei yllättäisi.

Jos M-Team ei ole SalBa:n kanssa vähintään tasoissa tuon 11.2. kierroksen jälkeen, silloin voidaan sanoa "hei hei" sille sarjapaikalle. Viimeiset kuusi ottelua M-Team hyvin todennäköisesti häviää kaikki, sillä vieraissa vastaan tulee OLS, Happee, Nokia ja Oilers - no joo, ehkä OLS-pelistä voidaan harkita tasuria - ja jos ovat LASB ja SalBa ne helpoimmat vastustajat Pasilassa, niin voin sanoa, että EräViikingit ja Classic eivät ole. Pitkävetoa noissa kahdessa voidaan pelata sellaisella "M-Teamille 15 maalia eteen"-systeemillä.
Arto Kilponen
19/01/2017
"Sen sijaan M-Teamilla neljästä seuraavasta pelistä kolme on helpoimpia mitä liigasta löytyy. SPV:ltä tulee pomminvarmasti turpaan Seinäjoella, todennäköisesti rumin lukemin"

No eipä tullut. Olin väärässä tässä, yliarvioin SPV:n todella pahasti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.