Maajoukkueet

Kova juttu – Peter Kotilainen ehdolla IWGA:n vuoden urheilijaksi

11.01.
2017
0 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Peter Kotilainen on niittänyt mainetta MM-kisojen jälkeen. Kuva: IFF

Peter Kotilainen on niittänyt mainetta MM-kisojen jälkeen. Kuva: IFF

Pääkallo.fi uutisoi viikko sitten, että Peter Kotilainen on valittu IWGA:n joulukuun urheilijaksi. Valinnan ansiosta Suomen maajoukkueen hyökkääjä on ehdolla myös IWGA:n vuoden urheilijaksi.

Vuodesta 2013 lähtien annettu järjestön vuoden urheilija/joukkue -kunniamaininta on nyt jaossa neljättä kertaa. Muita tittelistä kilpailevia ovat esimerkiksi vesihiihtäjälegenda Freddy Krueger, hiihtosuunnistaja Tove Alexandersson sekä Yhdysvaltojen sekaultimatejoukkue. Äänestys on samalla lähtölaukaus kisavuodelle, kun heinäkuussa Puolan Wrocławissa järjestettävät World Games -kisat lähestyvät.

Ruotsin miesten maajoukkue oli ehdolla samassa kisassa vuonna 2014, mutta jäi silloin äänestyksessä viidenneksi. Ruotsin naisten maajoukkue saavutti vuotta myöhemmin sijan neljätoista.

Internetissä tapahtuva äänestäminen on mahdollista kerran päivässä. Äänestyksen ensimmäinen kierros on käynnissä 15. tammikuuta asti, jonka jälkeen osa ehdokkaista karsitaan toisesta vaiheesta, joka kestää kuukauden loppuun asti.

IWGA:n vuoden urheilija -kilpailijat sekä äänestys.


Lue myös
International World Games Association: IWGA Seeks Athlete(s) of the Year, 2016

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.