Divarit

Kovavireinen Steelers tukaloitti sarjajumbon asemaa entisestään – katso lauantain salibandytulokset

07.01.
2017
22 Kommenttia
1
Divarit
Steelers on hävinnyt edellisen kerran marraskuussa. Kuva: Juhani Järvenpää.

Steelers on hävinnyt edellisen kerran marraskuussa. Kuva: Juhani Järvenpää.

Suomen salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään kaikkiaan 11 kamppailua joista kolme miesten ja kolme naisten Salibandyliigassa ja viisi miesten Divarissa.

Miesten Salibandyliigassa Steelers nappasi jo neljännen voittonsa putkeen ja nousi 11 pisteeseen ja sitä myötä aivan playoff-viivan tuntumaan yhdeksänneksi. Voitto irtosi M-Teamista vieraskentällä lukemin 12-4. Tämä tarkoitti sitä, että vain neljä pistettä tällä kaudella keränneen M-Teamin tilanne sarjajumbona tukaloitui entisestään. Steelersin paras pistemies ottelussa oli puolustaja Teemu Metsälä tehoin 2+2. Timo Johansson nakutteli lukemat 2+1 ja Aleksi Kulmala antoi kolme maalisyöttöä. M-Teamin tehokkain oli 1+2 -pisteet värkännyt Antti Itkonen.

Naisten liigassa Porvoon Salibandyseura kävi Tampereella hakemassa tyylipuhtaan 6-0 -tyrmäysvoiton Kooveesta. Porvoolaisten paras pistenainen oli Riikka Pohjola tehoin 1+2. Ykköskentän Henna Uljua säesti kahdella maalillaan. Paluun kentille loukkaantumisen jälkeen tehnyt Mia Karjalainen tehoili heti lukemin 1+1. Voitolla PSS nousi Kooveen ohi sarjataulukon kuudenneksi.

Miesten Divarissa taulukon hännille ennen kautta veikkailtu Nurmon Jymy jatkoi marraskuussa alkanutta mainiota virettään napaten 8-3 -voiton LeBasta. Viimeisestä seitsemästä pelistään Jymy on hävinnyt vain yhden ja senkin marraskuun lopussa. LeBa -voitto oli siis jo viides tappioton peli putkeen. Joukkueen paras pistemies tänään oli Petri Pollarinen tehoin 1+2. Rasmus Hasu maalilla napsi 25 torjuntaa. Jymy on nyt Divarissa viidentenä.

Miesten Salibandyliiga

15.00 OLS–TPS 3-5 Ottelutilastot

17.00 M-Team–Steelers 4-12 Ottelutilastot

18.30 Happee–Koovee 9-2 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga

14.45 Koovee–PSS 0-6 Ottelutilastot

15.00 O2-Jkl–SSRA 5-9 Ottelutilastot

16.00 Classic–Steelers 9-3 Ottelutilastot

Miesten Divari

16.00 NJ–LeBa SB 8-3 Ottelutilastot

16.00 Blue Fox–NST 4-4 Ottelutilastot

16.00 SB Vaasa–SB Welhot 2-8 Ottelutilastot

18.00 LNM–Josba 3-4 Ottelutilastot

18.30 HIFK–Loviisan Tor 2-9 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
07/01/2017
Jännä olisi tietää mitä on teräsmiesten ryhmässä tehty toisin. Verrattuna alkukauteen. M-Teamin tilanne on tukala. Olssilla tuntuu olevan hankalaa.
#51
07/01/2017
Kyllä ton M-Teamin pelleily on ihan uskomatonta.. Jotain 2-divari tasoa.
Heikki
07/01/2017
No mut hei katsokaa noitten valmentajien nimiä ja miettikää siitä mitkä ne vaatimukset ja treenimäärät on. Varmaan koko joulutauko vietetty palauttavaa. Jos ei tehdä duunia ja olla sitoutuneita ei voi pärjätä. Miksi edes yritää valmentaa liigassa jos ei tekemisen taso sinne riitä?
Junnu#8
07/01/2017
Ja M-Teamin hankalaa saada vahvistuksia liigassa. EV ja Oilers vie parhaat päältä. Lisäksi on D1varissa IFK, Erä Akatemia, ÅIF. Eikä Loviisakaan ole kaukana.
Heikki
07/01/2017
Onko M-Team edes yrittänyt saada vahvistuksia? Tampereenkin seudulla on liigatason pelaajia joilla on mitätön tai huono rooli nykyisissä joukkueissa, tai sitten olisi halua liigaan takaisin. Yksi muuttajahan meni Oilersiin mutta varmasti olisi muitakin muuttajia jos ymmärretään kysyä. Toisaalta ei M-Teamiin enää kukaan halua kun on nähty, että divariin suosiolla matka käy. Yritystä ei ole edes ollut koko kaudella.
S7
07/01/2017
Jep evi casen jälkeen ois luullut mteamin vahvistuvan. Mutta reunamäen pois lähdettyä vain heikkeni. Pasanen ainut erästä draftattu. Haluttiin omilla mennä, kun ei muita? Alkaa todellakin näyttää tippuja varmalta.

Steelers taasen alkaa hätyttelemään jo plaijari viivaa. Jotain on pelissä loksahtanut kohilleen. Toisin kuin lasbilla, mikä hyvän alku kauden jälkeen kyntää. Eikä oo Mikkeä näkynyt peleillä pitkään aikaan...
Blaablaa
07/01/2017
Tääl jengi vaan itkee. Kukaan vissiin ikinä pelannut jumbojoukkueessa ja tietää, et kuinka vaikeeta se on pelata, kun aina tulee turpaan. Henkisesti siis. Mut totuus on se, et ei Tiimi saa hyviä pelaajia. Kaikki muut vie parhaat pelaajat ja loput sit menee minne pääsee. Jengi myös tuntuu unohtavan sen, et ykkösmokke joutu lopettaa ja se vaikuttaa henkisesti koko joukkueeseen aivan varmasti. Sitä en kyllä ymmärrä, ettei miksei Ossi ole nyt ollut maalissa. Tai ne tuuraajat. Pikkasen paha paikka pistää alaikäinen junnu maaliin näissä peleis. Oli kuinka lupaava tahansa. Valmennus vois vähän kattoa peiliin senkin suhteen. Kokemusta sinne maaliin tarvitaan tällä hetkellä. Mutta yhtä kanssa, jos ei pelaajien taso riitä, niin se ei vaan riitä. Divarista vauhtia vaan.
Junnu#8
07/01/2017
Ite olen ihmetellyt samaa. Ei ole Metsuria näkynyt Lasbin peleissä. Vai eikö vain paikat enää kestä???
Moiks
07/01/2017
Metsuri on ollu polvileikkauksessa sen takia ei ole ollut mukana viime aikoina
Heikki
07/01/2017
BLAABLAA on ilmeisesti joukkueen sisältä, joten viitsitkö valottaa miten treenaamisessa ja treenimäärissä on vastattu heikkeneviin tuloksiin? Miten joukkue on treenannut MM-kisatauon ja joulutauon aikaan? Onko ollut hyviä määriä ja järkeviä teemoja treeneissä? Oletteko edes etsineet uusia maalivahteja? ONKO VALMENNUS PAIKALLA KAIKISSA TAPAHTUMISSA?
Blaablaa
07/01/2017
Heikki, ihan Oulussa asustelen. Ei tietoa joukkueen tekemisestä. Sori, en voi auttaa sua :( Itsekkin on tultu pelattua joukkueessa,j oka oli sarjajumbo. Sillon kun menee huonosti, niin oikeasti menee huonosti. Sen oikein aistii, kuinka joukkueessa on huono ilmapiiri ja just se, et jos omiin menee, niin se kuuluisa niska sanoo niks naks ja poks. Vaikka olis vaan maalin tappiolla, niin se ajatus menee jo siihen, et jaaha, turpaan tulee taas. Ja sit sekin viel, et jos maalissa on mv johon ei voi luottaa, se vie ne loputkin itseluottamuksen rippeet. Ei se helppoa ole olla siel jumbona. Varmasti Tiimilläkin olis potenttiaalia olla paljon parempi joukkue, jos asiat olisi menneet paremmin alkukaudesta.
Heikki
07/01/2017
Ok. Tiedän itsekin tunteen. Tiedän myös miltä tuntuu kun saadaan asenteella ja duunilla kausi kääntymään siedettävään lopputulokseen. Winners don't quit and quitters don't win
#51
08/01/2017
miksei M-Team vaihda päävalmentajaa??
Jannu
08/01/2017
Junnu, Teräsmiehet tajusi vasta nyt, että heillä on joukkueessaan sarjan paras maalivahti ja alkoivat peluuttaa miestä. Steelerssin kaikki kauden pisteet tulleet Aaltosen vartiovuoroilla.
Johtava
08/01/2017
Kuten Jannu sen kirjoitti. Paljon on hyviä maalivahteja, mutta vain harva on voittava maalivahti. Se on ihan sama jos päästät vaikka 3 maalia per peli ja sun torjuntaprossat on 85 tienoilla (hyvät säbäs), jos sä et voita pelejäsi. Tiedän maalivahteja, joilla ei tatsit ole niin maagiset, mutta niin vaan ne voittavat pelejä ja mestaruuksia. Meilläkin on joukkueessa kaksi hyvää maalivahtia, mutta toinen niistä on ennen kaikkea voittava. Sillä toki on paremmat tatsitkin, mutta kuitenkin. Valmentaja vaan peluuttaa mielummin saunakaveriaan ja sit hävitään tärkeitä pelejä maalilla parilla eikä päästä sinne nousukarsintoihin. Kyllä se syö meitä kenttäpelaajia, mut minkäs teet. Valmentaja, määrä!
JZ
08/01/2017
Tomi Aaltonen on kyllä ollut positiivinen yllätys. Kuitenkin edellisellä liigavisiitillä Nokian KrPssä floppasi, ja Pekka Nieminen piti haalia eläkkeeltä paikkaamaan.

Ja sellaista ominaisuutta kuin "voittavuus" ei ole olemassakaan. Kun pintaa syvemmälle katsotaan, niin ihan oikeatkin syyt tuloksiin löytyvät aina. Ja usein niitä syitä on useampia kuin yksi - tässä lajissa veskari tarvitsee tuekseen toimivan puolustuksen, muuten homma ei toimi edes vähää alusta.
S7
08/01/2017
Vähän piti tilastoja kaivella, vaikka ne nyt ei kaikkea aina kerro, mutta tässä kohtaa kertoo mielestäni aika paljon! Ainakin eron steelersin ja mteamin välillä, siinnä missä steelersin kolmosketjun oikea laita on nakuttanut 10 häkkii ja ollen ehkä joukkueensa positiivisempia ylläreitä , Megyaszai. Mteamin pasanen 9 häkkiä ja joukkueensa paras. Salba on tosin tehnyt vielä vähemmän maaleja kuin mteam, 54-55, maalierot -41 salba ja -65 mteam. Tosin vaan pisteet lasketaan, mutta jotenkin veikkaan, että koovee tulee nousemaan karsijan paikalta ja salba ottaa sieltä paikkansa.
Sipi
08/01/2017
Steelersissä on vihdoin huomattu että Vahtokari kannattaa pitää pois maalilta!
Yllättävä yllättäjä
12/01/2017
Pääkallo voisi tehdä pienen jutun Steelerssistä. Miten lähes divari ja 2. divarien pelaajien kanssa on päästy näinkin hyvään tulokseen. Ennen kauden alkuahan Steelerssiä veikkailtiin lähes varmaksi putoajaksi. Pelaajista ei tainnut olla, kuin muutamalla liigakokemusta. Miten päävalmentajan Sihvosen metodit poikkeaa vanhaan valmentajaan jolla oli kaksi vuotta 1 divarin ylivoimaisin materiaali eikä saanut niillä nousua aikaiseksi. Kyllä tuli "kapinetin kautta" mielenkiintoinen joukkue liigaan.
SUURMESTARI
14/01/2017
Nokian Krp:n kannalta tappio LASB:lle oli odotettu ja ajatellen play-off junaa, niin takaa tullaan rinnalle ja ohi.
Ei taida jaksaa enää
14/01/2017
"Nokian Krp:n kannalta tappio LASB:lle oli odotettu".....?? Mites Nokia nyt näin ??
SUURMESTARI
15/01/2017
Nokian Krp on yhden Johannssonnin fiilispäivän varassa. Ja on ollut sitä jo 3vuotta ja painuu unholan divareihin kun tähti ja Luukkonen lähtee fiksuina meneen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.