Divarit

Lähes 200 liigapelin konkari palaa kentille kakkosdivarissa

07.01.
2017
2 Kommenttia
1
Divarit
Aapo Mutanen pelasi vielä viime kaudella kotipelinsä Spiral-hallilla. Kuva: Topi Naskali.

Aapo Mutanen pelasi vielä viime kaudella kotipelinsä Spiral-hallilla. Kuva: Topi Naskali.

Sisä-Suomen kakkosdivarissa pelaava Pirkkalan Pirkat on ilmoittanut tehneensä varsin kovan luokan pelaajasopimuksen loppukauden ajaksi. Pirkat ilmoitti asiasta Facebook-sivullaan.

Kaikkiaan 198 Salibandyliigan ottelua Josbassa, G-Kooveessa ja Kooveessa pelannut Aapo Mutanen liittyy viime keväänä Divarista tippuneen pirkkalalaisryhmän riveihin. Mutanen teki 10 liigakaudellaan kaikkiaan 100+49=149 tehopistettä, joten voidaan puhua kakkosdivaritasolle varsin merkittävästä vahvistuksesta.

Vielä viime sesongilla Kooveeta edustanut Mutanen ei ole pelannut tällä kaudella missään, joten kyseessä on hänen paluunsa salibandykentille. Pirkat on tällä hetkellä Sisä-Suomen kakkosdivarissa toisena, pisteen päässä sarjaa johtavasta O2-Jyväskylästä.

Jos päivitys ei näy oikein, voit lukea sen täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
R28
07/01/2017
Hyvä vahvistus Pirkoille.
Rakkaus on kuollut
07/01/2017
Haitarimaali spesialisti!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.