Divarit

Liigajumbon johto suli päätöserässä Espoossa – katso perjantain salibandytulokset

27.01.
2017
8 Kommenttia
2
Divarit

Valtteri Kainulaisen maali käynnisti Indiansin juhlat perjantaina. Kuva: Joni Winsten

Westend Indians otti perjantai-iltana 4–3-voiton kotikentällään. Vierasjoukkue M-Team johti ottelua vielä kahdella maalilla kolmannessa erässä, mutta espoolaiset käänsivät kamppailun edukseen.

Ville Heino löi M-Teamin 1–3-johtoon ajassa 48.41. Kotijoukkue kavensi kuitenkin vain 11 sekuntia myöhemmin ja aloitti takaa-ajon.

Ensin Antti Aarnio iski pelin tasoihin. Ottelu näytti jo menevän jatkoajalle, mutta Valtteri Kainulainen tarjoili liigan hännillä olevalle M-Teamille kylmää vettä niskaan iskemällä ottelun voittomaalin ajassa 58.48.

Voitto nosti pudotuspelipaikassa kiinni olevan Indiansin 18 pisteeseen, kun taas M-Team on edelleen liigassa viimeisenä kuudella pisteellään.

Miesten Salibandyliiga
Indians–M-Team 4–3 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
Classic–Koovee 10–4 Ottelutilastot

Miesten Divari
ÅIF–Loviisan Tor 8–11 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Heikki
27/01/2017
Kilponen sä olet mulle 112€ velkaa. Sä olet toitottanut, että Indians häviää kaikille ja SPV pelin jälkeen M-Teamille helppo vastus. Ei sitten ollutkaan joten alahan maksaa kun huonoja analyysejä teet. Taidan jättää Oilersin voittojen puolestakin pelaamisen.
Jare
27/01/2017
TOR iski Åiffin kanveesiin maalitekokilpailussa. Helppo voitto.
last year
27/01/2017
Hei mä muistan tän "vedon" Kilposen kanssa.
S7
27/01/2017
Mä en muista, enkä välitä;-). Paha tappio tiimille, pisteitä oli tarjolla, no pari voittoa ja sit salba on samoissa pojoissa ja karsintoja/playoutteja kohti. Huono on tilanne, mutta ei vielä mahdoton...
kekki
27/01/2017
m-team on heittämäkkä liigan hajuttomin&mauttomin jengi. toivottavasti tippuu divariin, kasvattaja seuraksi kelpaisi muille pk- seudun jengeille
hyvä tsemi
27/01/2017
I feel for Tiimi. tämä oli se peli mikä piti voittaa ja lähellä se oli. Tsemppiä jatkoon, nyt divari on kyllä se todennäköisin vaihtoehto.

Hyvin tsempattu, peliä en kylläkään nähnyt.
S7
28/01/2017
No onha niitä ollut jo ennenkin. Nyt vaan näyttää, että salba häviää kaikille ja salba-mteam on aika tärkeä, toki jostain vielä muut 3 pojoa. Uskon että koovee ei ole bottom2:ssa
Jukka
28/01/2017
Manageri Timo Sirola - hieno titteli, mutta mitä ymmärtää lajista

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.