Juniorit

Liigaseura avaa valmentajahaun junioreiden kilpajoukkueisiin

29.01.
2017
1 Kommentti
1
Juniorit

LASBissa toivotaan, että uuden seurastrategian myötä omia junioreita nousee tulevaisuudessa edustusjoukkueeseen asti. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnassa ja Hollolassa toimiva salibandyseura LASB on luonut seurastartegian, jonka pääpainona on pelaaja- ja valmentajapolku. Samalla seurassa aloitetaan avoin valmentajahaku juniorijoukkueisiin.

Valmentajahaku koskee A-, B- ja C-junioreiden joukkueita, ja pesteihin voi hakea niin seuran sisältä kuin ulkopuoleltakin.

– Pelaajapolun lisäksi olemme alkaneet puhua seurassa myös valmentajapolusta. Ajatuksena on luoda seuraan riittävä määrä valmentajia, kouluttaa heitä ja mahdollistaa siten mahdollisimman laadukasta valmennusta junioripelaajille. Haluamme auttaa motivoituneita valmentajia eteenpäin urallaan. Nyt käynnistyvä valmentajahaku on osa prosessia, eikä sitä pidä ymmärtää väärin. Tärkeintä on löytää jokaiselle valmentajalle oikea pesti, LASBin valmennuspäällikkö Kalle Tyrkäs kertoi seuran sivuilla.

Pelaajapolun keskiössä on laatu, ja myös tyttösalibandy otetaan vahvemmin mukaan seuran toimintaan.

– Meillä on kova halu luoda seuraan paitsi selkeä pelaajapolku, myös laadukas sellainen. Sitä seuraamalla pelaajilla on mahdollisuus kehittyä ja toivottavasti osa heistä sen polun päässä löytää itsensä LASBin edustusjoukkueista ja loput lajin parista harrastajina, valmentajina ja muina toimijoina. Käynnistämme myös tyttösäbäprojektin, jonka tarkoitus on lisätä tyttöjen harrastajamäärää seurassa. Salibandy sopii lajina hyvin myös tytöille, joten on aika laittaa haalarit päälle ja alkaa hommiin sen suhteen, Tyrkäs avasi.

LASBin yhteenlaskettu lisenssipelaajien määrä on tällä hetkellä noin 350.

Valmentajahausta voi lukea lisää seuran kotisivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Mato
03/02/2017
Hieno homma. Päijät-hämeessä on paljon potentiaalia - onneksi joku vihdoinkin haluaa ulosmitata sitä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.