Maajoukkueet

Maailmanmestarit tositoimissa helmikuussa – Tshekki haastaa Suomen Turussa

05.01.
2017
6 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Suomi ja Tshekki kohtaavat Turussa helmikuun alussa. Kuva: IFF

Suomi ja Tshekki kohtaavat Turussa helmikuun alussa. Kuva: IFF

Salibandyn hallitseva miesten maailmanmestari Suomi pelaa lauantaina 4. helmikuuta ensimmäisen maaottelunsa sitten joulukuun MM-finaalin. Turun Marli Areenalla järjestettävässä maaottelussa vastaan tulee salibandymaailman terävimpään huippuun lukeutuva Tšekki.

Tapahtuma, joka käsittää yhden maaottelun, pelataan lauantaina 4. helmikuuta Turun Marli Areenalla alkaen klo 17. Suomi pelaa Tšekkiä vastaan samalla kokoonpanolla, kuin mikä nähtiin Latvian MM-kisoissa.

– On todella hienoa, että saimme maaottelun Tšekin kanssa sovittua pika-aikataululla. Suomen MM-kulta sykähdytti suomalaista urheiluväkeä laajasti mediassa ja helmikuussa MM-kultajoukkueemme nähdään livenä kotikatsomon edessä, iloitsee Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun.

Tšekki ei ole vähäpätöinen vastus, sillä se harasi Suomea vastaan loppuun saakka MM-välierässä Latviassa. Suomen finaalipaikka varmistui vasta seitsemän sekuntia (59.53) ennen loppua Eemeli Salinin laukomalla 4-3-osumalla. Tšekki sijoittui MM-turnauksessa lopulta neljänneksi hävittyään pronssiottelussa Sveitsille 5-8.

– Helmikuun maaottelussa mennään muutoinkin vielä MM-kultatunnelmissa, sillä paikalle tuodaan MM-pokaali yleisön ihasteltavaksi ja ottelun jälkeen järjestetään Marli Areenalla kultamitalijoukkueen sekä fanien kohtaaminen, Bruun valottaa.

Tšekille luvassa on vielä toinen maaottelu sunnuntaina 5. helmikuuta. Silloin vastustajana on Suomen U23-maajoukkue. Tämä ottelu pelataan Tapanilan Mosahallissa Helsingissä klo 11:45.

Turun-maaottelun lipunmyynti käynnistyy ensi maanantaina. Marli Areenan yleisökapasiteetti on n. 2600 katsojaa.

Lisäys 6.1. klo 11.07:

Helmikuun 4. Turun Marli Areenalla pelattavan miesten Suomi – Tšekki salibandymaaottelun johdosta kyseisen päivän kaksi Salibandyliigan ottelua on siirretty uuteen ajankohtaan.

Siirrettävät ottelut ja uudet ajankohdat:
OLS – EräViikingit, sunnuntai 19.2.2017 klo 17
Happee – Indians, perjantai 24.2.2017 klo 18.30

Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mitä ihmettä
05/01/2017
Runkosarjapelipäivänäkö? Olin katsovinani, että on ainakin kolme ottelua tuolloin la 4.2. Voinhan olla väärässä.
ööö
05/01/2017
Ainoa peli LaSB-SPV.
Abc
06/01/2017
Floorball.fi / TV-ja internet lähetykset sivulla on myös OLS-EräViikingit ottelu.
Jospa sen tilalla näkyis vaikka tuo Suomi-Tsekki ottelu.
S7
06/01/2017
Onko sitten matsi ols-evi siirretty joskus/vanhaa tietoa, mutta ei tosiaan näyttäis kuin yksi peli olevan. Hieno homma, että näitä harkkamatseja tulee. Tsekit näköjään alkaa jo nyt panostaa kotikisoihin
Joel Siltanen
06/01/2017
Salibandyliitto uutisoi tänään, että kyseisen päivän liigaottelut on siirretty uusiin ajankohtiin. Tiedotteen tiedot löytyvät nyt tämän artikkelin lopusta.
Osku
06/01/2017
Voi Turussa loppua tila kesken.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.