Juniorit

Maailmanmestaritähdet mukana Pass The Floorball -kampanjassa

05.01.
2017
1 Kommentti
1
Juniorit
Tero Tiitu (kuvassa) ja Miko Kailiala ovat mukana Pass the Floorball -kampanjassa. Kuva: IFF

Tero Tiitu (kuvassa) ja Miko Kailiala ovat mukana Pass the Floorball -kampanjassa. Kuva: IFF

Arena Center järjestää Suomen suurimman salibandyturnauksen Helsinki Floorball Cupin, joka pelataan nyt neljännentoista kerran. Turnauksen yhteydessä järjestetään Pass The Floorball -kampanja, jossa ovat mukana maailmanmestarit Tero Tiitu ja Miko Kailiala.

Pass The Floorball -kampanjan järjestää Helsinki Floorball Cup ja Arena Center yhteistyössä Suomen Salibandyliiton ja kansainvälisen salibandyliiton IFF:n kanssa.

Kampanjan tarkoituksena on korostaa toisten kunnioitusta salibandyssa. Kunnioittaminen syntyy avoimuudesta, rehellisyydestä, kuuntelemisesta, hyvästä käytöksestä ja oikeudenmukaisuudesta. Jokainen voi toisia kunnioittamalla luoda parempaa peli- ja toimintaympäristöä – niin pelaajat, valmentajat, tuomarit kuin kannattajatkin.

Kolmipäiväinen Helsinki Floorball Cup 2017 kerää noin 20 000 osallistujaa viidestä eri maasta. Tuomalla Pass The Floorball -kampanja mukaan kansainväliseen suurtapahtumaan pystymme yhdessä luomaan paremman tapahtuman kunnioittamalla toisiamme. Pystymme myös jakamaan kunnioittamisen viestiä, jonka jokainen osallistuja vie takaisin omalle paikkakunnalleen kotiin, harrastuksiin ja ystäväpiiriin.

Tero Tiitu nostaa esille sen, että oli kyse salibandyn huipputasosta tai junioreiden salibandyharrastuksesta – keskinäinen kunnioittaminen on erittäin tärkeää.

– Oli kyse sitten miesten maajoukkueesta tai Helsinki Floorball Cupin nuorimpien sarjaan osallistuvasta junnujengistä, yhteen joukkueelliseen mahtuu aina tosi monta erilaista persoonaa ja erityyppistä pelaajaa. Jokainen on omalla tavallaan ainutlaatuinen ja tuo oman tärkeän lisänsä joukkueelle. Keskinäisen kunnioituksen kautta syntyy luottamusta ja mahdollisuus olla oma itsensä, jolloin kaikilla on hauskinta ja pelitkin sujuvat parhaiten, Tiitu toteaa.

Jokaisessa ottelussa valitaan myös kummastakin joukkueista Pass The Floorball -kampanjan respect-pelaaja, joka on osoittanut ottelussa esimerkillisesti toisten kunnioitusta. Kampanjahaasteeseen voi osallistua niin pelaajat, valmentajat, tuomarit kuin kannattajatkin. Esimerkkinä oleminen on paras tapa toimia tärkeän asian puolesta ja kampanjahaasteeseen voivat osallistua kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat, valmentajat, tuomarit ja kannattajat.

Tero Tiitu ja Miko Kailiala vierailevat Helsinki Floorball Cup turnauksessa Arena Center Myllypurossa lauantaina 7.1.2017 klo 14-15 ja jakavat salibandykokemuksiaan tapahtumaan osallistuvien kanssa.

Pass The Floorball -kampanjasivustolla maailmanmestarit Miko Kailiala ja Petri Kettunen kertovat pelaajan ja valmentajan näkökulmasta, kuinka tärkeää toisen kunnioitus on salibandyssa. Suomen salibandyliiton erotuomarikouluttaja Jukka Parviainen ja kannattaja Merja-Leena Turunen puolestaan kertovat, kuinka kunnioitus toisia kohtaan toteutuu tuomarin ja kannattajan näkökulmasta.

Pass The Floorball -kampanjasivulle pääset tästä
Pass The Floorball -kampanjahaasteeseen pääset tästä
Helsinki Flooball Cupin turnaussivustolle pääset tästä

Teksti: Helsinki Floorball Cup

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
t.
05/01/2017
öööh.. tero tiitu puhuu keskinäisestä kunnioituksesta? hyvä juttu tero, puheet halvat. viimeks kun minä sinut näin liigakarkeloissa happeeta vastaan niin missä se keskinäinen kunnioitus oli kun olit mukana tilanteessa jossa p. kotilainen sai punaisen kortin? noh, kukaan ei ole täydellinen, ja ainahan on helppo osoittaa sormea, joten todettakoon että näytät muuten monella tavoin olevan herrasmies kentällä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.