Divarit

Naisten liigassa paikallisväännöt Tampereella ja Jyväskylässä – katso viikonlopun salibandykalenteri

27.01.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Happee ja O2-Jyväskylä mittelevät paremmuudestaan naisten Salibandyliigassa. Kuva: Esa Jokinen.

Salibandyn pääsarjoissa pelataan jälleen vilkas viikonloppu. Kaikkiaan 14 ottelusta miesten Salibandyliigan kamppailuja on neljä ja naisten kuusi. Miesten Divarissa pelataan viikonlopun aikana neljä peliä.

Perjantaina katseet kääntyvät Tampereelle, jossa pelataan Tampereen Classicin ja Kooveen välinen naisten Salibandyliigan paikalliskamppailu.

Lauantaina naisten liigassa puolestaan O2-Jyväskylä ja Happee taistelevat Jyväskylän parhaan tittelistä. O2 juhlistaa samassa muun muassa sitä, että seuraan kuuluu yli 1000 jäsentä. Tapahtumassa on tarjolla kakkukahvit puoli tuntia ennen ottelun alkua ja tapahtuman yhteydessä on muitakin juhlallisuuksia. O2 on ennakoinut ottelua vahvasti sivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Miesten Salibandyliigassa perjantaina mielenkiintoista on nähdä onnistuuko vastikään SPV:n yllättänyt M-Team jatkamaan voitolla Indiansin vieraana, vai viekö playoff-paikasta kamppaileva ”Heimo” voiton. Lauantaina puolestaan pelataan sarjan tyvipään nokkimisjärjestyksen suhteen mielenkiintoiset LASB-OLS ja Koovee-SalBa -ottelut. Nämä neljä joukkuetta ovat liigan sarjataulukossa sijoilla 10-13 ja vieläpä viiden pisteen sisällä.

Sunnuntaina miesten Divarissa kolmantena oleva Porin Karhut isännöi sijan alempana niskaan hengittävää Nurmon Jymyä. Tasapisteissä olevat joukueet kamppailevat tiukasti tällä hetkellä siis playoff-kotiedusta. Toki pelejä on kummallakin runkosarjassa jäljellä vielä kuusi ja piste-eroa äärettömän tasaisessa Divarissa playoff-viivaankin vain kaksi pistettä.

Viikonlopun salibandykalenteri:

Perjantai 27.1.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Indians M-Team Otahalli

Naisten Salibandyliiga:
18:30 Classic-Koovee Tampere Areena

Miesten Divari:
18:00 ÅIF-Loviisan Tor Sipoon Areena

Lauantai 28.1.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 LASB-OLS Lahden Suurhalli
18:00 Koovee-SalBa Spiral-halli

Naisten Salibandyliiga:
15:00 O2-Jyväskylä-Happee Jyväskylän MT
18:30 Classic-TPS Tampere Areena
18:45 M-Team-Koovee Ruskeasuon AC

Miesten Divari:
18:00 LNM-NST Zemppi Areena

Sunnuntai 29.1.

Miesten Salibandyliiga:
18:00 Classic-OLS Tampere Areena Fanseat

Naisten Salibandyliiga:
15:00 SSRA-M-Team Kastellin MT
15:30 Happee-PSS Palokan koulukeskus

Miesten Divari:
14:00 Karhut-Nurmon Jymy Porin UT
16:00 SB Vaasa-HIFK Botniahalli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.