Liigat

Nokian KrP katkaisi tappioputkensa – Henri Johansson takoi hirmutehot

26.01.
2017
4 Kommenttia
2
Liigat

Tuttu mies toimi tänäänkin ”näätien” ykköspyssynä. Arkistokuva: Esa Takalo.

Torstai-iltana miesten Salibandyliigassa Nokian KrP isännöi Hämeenlinnan Steelersiä. Ottelu päättyi Nokian KrP:n 9-5-voittoon.

Avauserän ainoan osuman iski Henri Johansson, kun Ville Kangasmäen rangaistuslaukaus epäonnistui. Toisen erän alkuun nokialaisten Jere Mattila lisäsi johtolukemiksi jo 2-0, mutta sen jälkeisten kuuden ja puolen minuutin aikana hämeenlinnalaisvieraat nousivat rinnalle ja ohi. Erän lopussa syntyneiden Matti Koskelan ylivoimaosuman ja Jere Oksasen maalin myötä KrP siirtyi toiselle erätauolle kuitenkin jälleen maalin johdossa.

Kolmannessa erässä ”näädät” painoivat kaasua ja nappasivat lopulta selkeän voiton. Voitolla KrP katkaisi viiden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa. Voitto oli tärkeä myös playoff-paikan suhteen, sillä ero juuri viivan alla olevaan Steelersiin kasvoi nyt neljään pisteeseen.

Ottelun tehokkain oli Henri Johansson, joka tehtaili tehot 3+3. Jere Oksanen nakutteli lukemat 2+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Junnu#8
26/01/2017
Nokia elää Henttosen kentän varassa. Pohjonen oli maalilla. Niin heti tuli voitto. Toki Steelers puolusti paikoitellen melko surkeasti. Aaltoselle pari helppoa sisään maalissa.
Minäpahoitinmieleni
26/01/2017
Krp tarvitsee Johanssonin hyvää päivää ja steelers Aaltosen. Nyt se oli toisella ja se myös voitti.
juuh
27/01/2017
Kyllähän Krp elää vieläkin vahvasti Johanssonin tehoista. Tänään tuli kyllä elintärkeä voitto Nokialle pudotuspelejä ajatellen.
Sivukatsomo
27/01/2017
Oli kyllä hieno huomata, että syksyn fiilikset oli löytynyt KrP:n peliin. Puolitoista erää lopusta kaverit muisti miks ovat tällä kaudella hätyytelleet sarjan kärkeä. H. Johansson ihan mukavilla pelifiiliksillä, silloin vastustaja saa olla varpaillaan, huipputehot, vaikka peruskauraa tällä kaudella taas.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.