Liigat

NST:n mestaruus ehdolla Etelä-Karjalan vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluelämykseksi

03.01.
2017
1 Kommentti
4
Liigat
NST:n Suomen mestaruus on ehdolla vuoden 2016 sykähdyttävimmäksi urheiluelämykseksi Etelä-Karjalassa. Kuva: Salibandyliiga

NST:n Suomen mestaruus on ehdolla vuoden 2016 sykähdyttävimmäksi urheiluelämykseksi Etelä-Karjalassa. Kuva: Salibandyliiga

Lappeenrannan NST kohtasi viime kevään naisten Superfinaalissa Tampereen Classicin ja voitti Suomen mestaruuden 3-2-voittonumeroiden turvin.

NST:n mestaruus oli seuran ensimmäinen kymmeneen vuoteen. Saavutus on nyt ehdolla Etelä-Karjalan vuoden 2016 sykähdyttävimmäksi urheiluelämykseksi.

Listauksen perusteella saavutus oli viime vuonna toinen merkittävä palloilumestaruus Etelä-Karjalan seudulla. Äänestyksessä ovat mukana muun muassa Catzin viides perättäinen Suomen mestaruus, Saipan jääkiekkoliigan runkosarjan viides sija sekä Kimpisen crossfit-kisat.

NST on tällä hetkellä äänestyksen kakkostilalla. Äänestämään pääset täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
tuomari
03/01/2017
Ohoh, siellä ei perinteiset lajit perinteisesti olekaan kärjessä, täältä ääni naisille!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.