OLS jatkoi voittojen tiellä – katso lauantain salibandytulokset

OLS kaatoi LASB:n lauantaina. Kyseessä oli oululaisseuran kolmas perättäinen tappioton ottelu. Kuva: Juhani Järvenpää

OLS kaatoi LASB:n lauantaina. Kyseessä oli oululaisseuran kolmas perättäinen tappioton ottelu. Kuva: Juhani Järvenpää

LASB isännöi OLS:aa lauantaina Lahdessa. Vierasjoukkue vei pistepotin Ouluun voittamalla ottelun maalein 5-8.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat OLS:n hallussa ja kolmanteen periodiin lähdettiin lukemista 6-2. LASB taisteli ottelun viimeisillä minuuteilla vimmatusti ja onnistui pääsemään kahden maalin päähän, mutta Petri Niemelän tyhjään maaliin laukoma osuma päätti pyristelyn.

Oululaisten tehopelaaja oli 2+1 nakuttanut Olli Kinnunen. Kotijoukkueen Matti Korhonen onnistui tehoin 2+1.

OLS on nyt pelannut kolme ottelua putkeen tappioitta ja voittanut kaksi viimeisintä peliään. Oululaisryhmä nousi voitolla Steelersin ohi ja on taulukon yhdeksäntenä. LASB on voittanut ainoastaan yhden pelin viimeisestä seitsemästä ja sarjanousija löytyy taulukon sijalta 11.

O2-Jyväskylä ja Happee kohtasivat lauantaina Jyväskylässä naisten Salibandyliigan merkeissä. O2 nappasi ottelusta kotivoiton maalein 7-5.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 2+1 iskeneet Veera-Maria Jalkanen, Kiia-Mari Avikainen ja Jenna Vierijärvi. Ottelussa oli paikan päällä kaikkiaan 541 katsojaa.

O2 juhlisti ottelun ohessa sitä, että se palkittiin perjantaina Keski-Suomen vuoden nuorisourheiluseuraksi. Juhlan aihetta oli myös siksi, että seuran jäsenmäärä on noussut yli tuhanteen.

Toiseksi viimeisenä majailevalle O2:lle voitto oli erittäin tärkeä. Happee on edelleen sijaa ylempänä, mutta piste-ero kaveni kolmeen.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga:
17:00 LASB-OLS 5-8 Ottelutilastot
18:00 Koovee-SalBa 9-1 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
15:00 O2-Jyväskylä-Happee 7-5 Ottelutilastot
18:30 Classic-TPS 9-2 Ottelutilastot
18:45 M-Team-Koovee 8-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
18:00 LNM-NST 8-7 Ottelutilastot

27 comments

  1. Salba kyntää tällä hetkellä näköjään todella pahasti. Mihin on kadonnut syksyn hyvä vire….

  2. Näin Classic näytti Turun pikkutytöille miten salibandyä pelataan! Jäi vähän vaivaamaan cupin välierähäviö – mitä siinä tapahtui? No, onnea clasu! Ja tepsukoilla vielä muutama vuoasi odotettavaa suomen mestaruuteen!

  3. Eipä ole epäselvempää tuomarilinjaa koskaan tullut vastaan, kuin Kahdessa tänään. #farssi

  4. Joo Lahdessa melkoinen tuomarilinja tänään…tai siis sitä ei ollut lainkaan. Erikoisia vihellyksiä läpi ottelun suuntaan ja toiseen. Tuomareiden kannattaa opiskella myös ulkoa rangaistusten oikeat käsimerkit 😉

  5. Hätösen filmi häpeäksi koko ottelulle, seuralle ja lajille. Laittakee maalikoosteeseen.

  6. Kyllä Ässä, Niemisen filmi meni poikki jumprun tiskillä viime vkl

  7. Kyllä Ässä, Niemisen filmi meni poikki jumprun tiskillä viime vklk

  8. 2 divarissa pari mielenkiintoista ykkösketjua. Steelers II ja Steamers oli ottanut pikkusen tehoja liigasta.
    Säännöt varmaankin mahdollistaa asian, mutta jotenkin on outo fiilis noista kahdesta pelistä.

  9. KVltä tänään ehjä peli ja maalipaikat olisi voinut vaikka tuplatakkin,no yhtäkaikki Salba oli kyllä tänään tosi aneeminen. Heikko oli esitys?

  10. Komeita kaappeja teki Koovee. Melko pihalla näytti SalBa koosteen perusteella olevan. Edelleen kyllä pakko arvostaa ja isosti tuota Kooveen toimintaa noiden koosteiden suhteen. Aivan järjettömän nopeaa toimintaa ja silti laatu ehdotonta huippua tässä maassa.

  11. Salba & M-Team divariin, jonne kuuluvat.

    Salba tuo salibandykulttuuriin sellaista twistiä, jota en toivoisi näkevän Suomen liigakentillä. Kotipeleissä kuulee tappouhkauksia pelaajille ja tuomareille, vieraspeleissä solvauksia henkilökohtaisuuksiin asti viattomille katsojille.

    M-teamin roikkumista katsottaesta tulee myötähäpeästä punaa poskille.

    Hyvää matkaa. 🙂

  12. Oli kyllä Lahdessa melkoinen tuomarikaksikko. Tuskin huonompaa peliä voi heillekään osua. Oulun näytelmäkerho syöksyi hienosti ja saalisti tarvittavat ylivoimat. Ja jos ei pelaajat saaneet itkettyä rangaistusta niin valmentajan huuto riitti käden nostoon tuomareilta… Monasti ei kyllä toinen tiennyt mitä toinen tuomari tarkoitti?

  13. Allekirjoitan tuon. Näin kausikortin omaavana toisen Tamperelaisen kannattajana en voi muuta kuin kadehtia Kooveen toimittamaa palvelua. Itse vuorotöiden vuoksi kun osan oman seurani peleistä missaan, niin mistä näen tapahtumat? Seuraava pelaaja, jonka Classic Kooveesta kaappaa, olisi parasta olla mediapuolelta. Siellä jos jossain naapurilla on osaamista enenmmän kuin meillä.

  14. Ikävä kyllä, näyttää (taas) siltä, että toiset pärjää, toiset medioi Salibandyliigassa.

    Joukkueilla on paljon velvoitteita liigan puolelta. Maalikoosteita ei kuitenkaan tarvitse tehdä. Tälläkin kaudella esim. kummastakaan jättiläisten liigakohtaamisesta ei ole maalikoostetta tarjottu. Keskittyvät olennaiseen, kun ei ole pakko.

    Prioriointi on erittäin ymmärrettävää, mutta askel isompien lajien joukkoon edellyttäisi tottakai jotakin tälläkin saralla. Sitten joskus.

  15. Mites toi Järvi? Antaa reeneissä hyvää oppia junnuille? Voisko pian olla jossain niinkun roolissa Lasbissa? Vai onko hyvä esimerkki pelaajasta, joka on saanut pelata itseään parempien pelaajien kanssa? En tiedä, siksi ihmettelen miten pieneksi rooli on jäänyt.

  16. Oikeassahan sinä olet, eihän noita pakko ole tehdä, mutta kuten tuo Koovee näyttää, niin jos osaamista ja halua on niin aikaa se ei todellakaan näemmä kauaa vie. Kaksi tuntia matsin päättymisen jälkeen on nähtävillä kooste ja lehdistötilaisuus. Tuohon vielä kun laskee että tuo tekijä tuskin asuu Spiral-hallilla eli liikkuu myös kotiinsakkin tuossa…

    Niin kauan kuin nyt esim. Classic jaksaa mainostaa näistä festareitaan, Jarkko Niemisiään jne. niin voisi panostaa myös siihen mitä jengi täälläkin huutaa. Useampikin käyttäjä. Kysyköön sitten apua vaikka Kooveelta jotka homman osaavat, ihan sinänsä sama mutta onhan tuo tavallaan noloa että lajin ykkösseura ei tälläistä hommaa osaa edes alkeellisesti hoitaa vaikka kysyntää on.

  17. ”Maalikoosteita ei kuitenkaan tarvitse tehdä. Tälläkin kaudella esim. kummastakaan jättiläisten liigakohtaamisesta ei ole maalikoostetta tarjottu. Keskittyvät olennaiseen, kun ei ole pakko.”

    Kuinkas vaikkapa Happee ja SPV parhaimmilla kausillaan pystyivät keskittymään myös tähän ”epäolennaiseen”, eli lajin seuraajien palvelemiseen? Onko Classic ja ErVi sitten jo niin hyviä että heidän ei tarvitse huomioida lajia seuraavaa kansaa?

    Onneksi näitäkin joukkueita löytyy aina kakkosdivaria myöden jotka homman osaavat. Pitäköön festarinsa.

  18. Eiköhän Järven oma terveys sanele, milloin hyppää askiin. Kyllä hänen tasoisensa pelaaja pelaamaan pääsee, kunhan koipi on kunnossa.

  19. Ihmettelen kovasti Seppistä. Jos häviääpelin 9-1 niin ainoa mikä pelissä oli vikana, oli PELI ROHKEUS puuttui. Uskon että pelissä oli paljon muutakin vikana. Mutta näköjään valmennus yhtä pihalla kuin pelaajat. Väärä sarja raumalaisilla.

  20. Oli MÄ kieltämättä eilen miesten kakkosessa hauskoja tuloksia. No Liigamies on Liigamies:D Steelers kakkosen pelissä. Teemu Metsälä 4+1. Nico Jonaeson 4+4. Oli siellä Liigasta mukana Niemi ja Grönfors myös. Mitä Salbaan tulee. Olisiko Seppinen valmentajana liian kesy? Haiskilla oli ainakin auktoriteettia hommassa.

  21. Ja salban ”ykköskenttä”, vuotaa kuin seula. Taisi olla 5 tai 6 Kooveen maalin aikana kentällä. Onko tuollainen ykköskenttä? Sokka kiukuttelee kuin pikkupoika, salbasta kerrotaan että koskaan ei ole noin vaikeata pelaajaa ollut joukkueessa. Heittäisi pois joukkueesta jos tollainen on. Ei taida pelirohkeus Seppisellä riittää 🙂

  22. Lasbin alamäk alkoi, kun metsuri jäi pois. Milloin palaa kokoonpanoo? Taitaa jo olla liian myöhä plaijareita ajatellen

  23. totta puhut, salban alamäki alkoi siinä vaiheessa sopimus tehtiin sokan kanssa. uskomattoman vaikea tyyppi, valmentajan painajainen!

  24. Miksi niin kovasti ihmetyttää farmisopimusten puitteissa sallittu pelaaminen? Eiköhän liene vapaasti oleva liiton sääntöihin pohjautuva toimintamuoto.

  25. Ei mikään ihmetytä.
    Sääntöjen mukaanhan tossa varmaan pelataan.
    Homma vaan näyttää erikoiselta.
    Liigassa tauko, niin äijät käy tehoilemassa farmissa.
    Toki molemmille joukkueille tärkeät kaksi pinnaa.